Ukrán válogatott: hamarosan eldőlhet Rebrov sorsa

Újabb információk láttak napvilágot.

Forrás: fradi.hu

Vasárnap már beszámoltunk róla, hogy Andrij Sevcsenko távozik az ukrán válogatott szövetségi kapitányi posztjáról.

Sevcsenko megy, de hogy lesz Rebrov a kapitány? - NB1.hu

 

Az ukrán sajtóban ezt követően elindultak a találgatások a lehetséges utóddal kapcsolatban, egybehangzó értesülések szerint, a Ferencváros korábbi vezetőedzője, Szerhij Rebrov a legesélyesebb a kispadra.

A football.ua információi szerint Rebrov már ügyvédekkel egyeztet arról, hogyan bonthatná fel a szerződését az al-Ainnal, melynek élére a nyáron nevezték ki.

Amennyiben Rebrov mégis marad az Egyesült Arab Emírségekben, akkor Mirjon Markovics lehet a jelölt az ukrán válogatott élére. Hamarosan minden eldől, hiszen az ukrán szövetség már bejelentette, hogy augusztus 9-én kezdi meg az új szövetsági kapitány a munkát.

UAF confirmed that Shevchenko is leaving the national team of Ukraine - andriy-shevchenko, team-ukraine, oleksandr-shovkovskiy

August 2, 2021 * 1:01 PM The UAF made an official statement on the situation with the coaching staff of the Ukrainian national team. "In June 2020, the executive Committee of the Ukrainian Football Association proposed to the head coach of the national team of Ukraine Andriy Shevchenko and his coaching staff to extend the contract until the end of 2022.

Legfrissebb híreink