Ukrán utánpótlás-válogatott igazolna a Fradiba

Már megkezdhette a rehabilitációt.

Forrás:

Az NB II-es ETO FC Győr labdarúgója, Szimcso Viktor szeptemberben szenvedett súlyos sérülést a Nyíregyháza elleni bajnokin, a műtéten már túl van, de még mindig messze a visszatérése. A kárpátaljai támadó SMS-t kapott az őt lerúgó Gulyás Mátétól, ami után tanácstalanságot érzett – interjú a Reggeli Startban.

 „Rögtön, a meccs után küldött egy SMS-t, de a magam részéről nem válaszoltam, nem is tudtam, hogy mit reagáljak, egyszerűen teljesen máson járt akkor az eszem.” – ezt az NB II-es ETO FC Győr támadója,  Szimcso Viktor nyilatkozta a neki súlyos sérülést okozó, a Nyíregyházától azóta elküldött Gulyás Mátéról a DIGI Sport reggeli műsorában. A 21 éves játékos közel két hónapja elszenvedett sérülése után, a sikeres operációt követően csak az utóbbi napokban tudta megkezdeni a rehabilitációs tréningeket, az őt lerúgó ellenfél három hónapos eltiltását ennek tükrében véleményezte: „elfogadhatónak tartom, de nem teljesen, hiszen most pár hónapig még nem fogok tudni rendesen edzeni és játszani - ki tudja, hogy milyen jövő vár rám ezek után”. A kárpátaljai születésű futballista elmondta, hogy nehéz feldolgozni a történteket, mert akkor jött a kényszerpihenő, amikor pont a tervek szerint alakult a karrierje, de igyekszik optimista lenni, és ha szerencsés, akkor a tavaszi hajrára, talán az utolsó öt meccsre akár vissza is térhet a társak közé.

„Minden nap járok a stadionba, figyelem a csapatot. Természetesen ha idegenben játszanak, oda még nem tudok elmenni, de a hazai meccseken igyekszem itt lenni, nem pedig otthon feküdni az ágyban.” – ezt már azzal kapcsolatban mondta, hogy mennyire tud együtt lenni a győri társakkal.

Az ukrán utánpótlás-válogatott Szimcso Viktor később is Magyarországon maradna, a színek nem változnának, csak a csapat: „fiatal vagyok, előttem a jövő… Magyarországon szeretném folytatni, akár egyszer a kedvenc itteni klubomban, a Ferencvárosban”.

Legfrissebb híreink