Újra kölcsönadta klubja a magyar válogatott légióst

Még egy szezont marad csapatában.

Forrás: gcz.ch

Az angol Wolverhampton döntése értelmében, további egy évre kölcsönadja a svácji élvonalban szereplő Grasshoppers együttesének a 22 éves Bolla Bendegúzt. A két klub már hivatalos oldalán be is jelentett a játékos sorsát. A magyar válogatott játékos az elöző idényt is a svájci klubban töltötte, ahol nagyon jól érzi magát.  A jobbhátvéd, 30 svájci bajnoki mérkőzésen négy gólt szerzett és három gólpasszt adott.
 
"Bendi visszatérése nagyon jó hír számunkra – nyilatkozta a Grasshoppers honlapján Giorgio Contini vezetőedző.

– Nagyon jól ismeri a játékrendszerünket, és pontosan tudja, mit várok el tőle. Az elmúlt idényben már bizonyította a képességeit, és még mindig hatalmas potenciál rejlik benne a további fejlődésre. Nagyon boldog vagyok, hogy még egy évig vele dolgozhatok.”

A zürichi együttes a nyolcadik helyen végzett a tízcsapatos svájci bajnokság előző kiírásában, csak jobb gólkülönbségének köszönhetően nem kellett osztályozót játszania a bennmaradásért.

"Jó lehetőség ez a számára – mondta Matt Jackson, a Wolverhampton stratégiai menedzsere Bolláról. – Remek szezont futott Svájcban, jól érzi magát abban a környezetben és stabilizálta a helyét a válogatottban. Azt szeretnénk, hogy a következő idényben a liga egyik legjobb játékosa legyen.”
 

Legfrissebb híreink