Újra debütál a Vidi trénere majd elköszön a játékosaival

És a válogatott szerint emiatt is fontos a szombati bajnoki.

Forrás:

Sikeresen mutatkozott be a MOL Fehérvár FC kispadján az oda visszatérő, Marko Nikolicsot váltó Joan Carrillo, mert a fehérváriak 3-1-re nyertek a DVTK vendégeként. Carrillo a második tétmeccsén is sikeres volt, mert igaz, csak hosszabbítás után, de továbbjutottak a Szeged-Csanád Grosics Akadémia otthonában aratott 1-0-s győzelemmel a keddi Magyar Kupa-meccsen.

Carrillo tehát eddig kettőből kettő (idegenbeli) találkozót megnyert, szombaton meg találkozhat végre (mert újra debütálhat előttük) a fehérvári publikummal, melynek tagjaitól pár hétre ő és a játékosai is elköszönnek, mert a Paks elleni fellépés a Vidi utolsó hazai bajnokija lesz ebben az évben. 

"Kedd este Szegeden egy klasszikus kupameccset játszottunk, mindenki láthatta, hogy nagyon nehéz dolgunk volt, hiába másodosztályú együttes volt az ellenfelünk. Az is igaz, hogy bőven megvoltak a lehetőségeink, hogy korábban eldöntsük a továbbjutást, és ne kerüljön sor hosszabbításra, de ez így alakult, a lényeg, hogy ott vagyunk a legjobb 16 között. Szerda óta viszont már a Paks elleni összecsapás jár a fejekben. Egy rendkívül kellemetlen ellenfél érkezik hozzánk, minden alkalommal megnehezítik a dolgunkat, ráadásul nyár óta Böde Dániel is őket erősíti. Ennek megfelelően nem számítok könnyű találkozóra, hiába játszunk hazai pályán. Évek óta a középmezőnyben végeznek, most is stabil játékra számítok tőlük. Hazai pályán ez lesz a naptári év utolsó mérkőzése, ezért is különösen fontos, hogy győzzünk szombaton" - mondta Pátkai Máté, a Vidi egyik magyar válogatottja a klub honlapjának.

A fehérváriak az utolsó idei bajnokin a Kisvárda vendégei lesznek majd.

Legfrissebb híreink