Újpestre szerződött az NB I egyik legrutinosabb játékosa

Hivatalos bejelentés!

Forrás: ujpestfc.hu

Az Újpest közleménye:

"Szakály Péter a tavalyi szezont a Puskás Akadémia FC együttesében töltötte, ahol 21 mérkőzésen lépett pályára (16 bajnokin és 5 kupameccsen). A 184 cm magas, 33 éves labdarúgó négyszeres magyar bajnok és háromszoros Magyar Kupa győztesnek mondhatja magát (a cívisváros színeiben érte el ezeket a sikereket). Egyénileg a HLSZ szavazásán a 2011/2012-es szezon legjobb játékosának járó Bozsik József-díjat kapta meg, két idénnyel később (2013/2014) pedig a RangAdó Díjátadó gálán a szezon legjobb játékosa díjat zsebelhette be.

 

A 17-es számot választó korábbi válogatott futballistánk az aláírást követően így nyilatkozott honlapunknak:

„A tulajdonosi megkeresést követően beszéltem a feleségemmel, de sokat nem kellett gondolkodnunk, ez volt az a lehetőség, amire vártam. Az Újpest egy nagy, tradicionális klub olyan szurkolókkal, háttérrel és remélhetőleg olyan jövővel, ami tiszteletet parancsol. Úgy gondolom, hogy Magyarország egyik legjobb klubjához igazoltam.

Nem szeretnék a céljaimmal kapcsolatban hangzatos nyilatkozatokat tenni, mindig is olyan ember voltam, aki magasra rakta a lécet magának. A realitás talaján maradva azt mondom, hogy ez a csapat képes odakerülni a dobogóra és indulni a nemzetközi kupában. Még a bajnokság elején vagyunk, a minőség megvan, és természetesen szeretnénk a Magyar Kupában is jól szerepelni, ezek lehetnek a realitások”.

 

Klubunk munkatársai mindent megtesznek azért, hogy a játékengedély és az egyéb papírok elkészüljenek időre és szombaton akár pályára is léphessen új szerzeményünk.

Sok sikert kívánunk a Megyeri úton!

Hajrá, lilák!"

Legfrissebb híreink