Újpest–Fradi kupadöntő: Edzői értékelések a derbi után

Budapest – Doll: mindig izgulni kellett, Vignjevics: Nem voltunk agresszívak.

Forrás: Farkas Zsolt

Mint arról korábban beszámoltunk, az Újpest–Ferencváros (0–1) Magyar Kupa-döntőt a zöld-fehérek nyerték meg Gera Zoltán fejesgóljával. A Groupama Arénában rendezett találkozó után a két vezetőedző értékelt az M4 Sportnak.

 

Nebojsa Vignjevics (Újpest):– A Ferencváros az elejétől fogva jobban játszott. Nem voltunk elég agresszívak. Megint sok helyzetet sikerült kialakítanunk, de az utolsó passzoknál mindig közbejött valami. A középpályán jól futballoztunk, de az ellenfél kapuja előtt kevésbé, ezért nem szereztünk gólt. Ami az egész szezonunkat illeti, nem voltam elégedett a bajnoki helyezéssel, mert dobogón szerettünk volna végezni. A kupagyőzelem sokat segített volna, de így nem lehetek boldog.

 

Thomas Doll (Ferencváros):– Egy kupadöntőben mindig izgulni kell, mert bármi történhet még az utolsó pillanatban is. A második félidőben volt olyan időszak, amikor gyengébben ment a futball, de összességében a játékosok nagyszerűen hajtották végre a feladatot. A szurkolóknak nagy öröm, hogy az Újpest ellen sikerült megvédenünk a kupát.

Legfrissebb híreink