Újpest-Vidi: Szabics teljesen kiakadt, Oenning és a jó jelek - reakciók

A sebzett bokszoló esete.

Forrás: molfehervarfc.hu

Mint arról beszámoltunk, az Újpest a 14. perctől emberhátrányban játszva 1-0-ra legyőzte a MOL Fehérvárt péntek este az NB I 10. fordulójában.

A lefújást követően a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Michael Oenning (Újpest): "Nagyon kellett ez a győzelem, amely szerintem jogos volt, mert végig szervezetten fociztunk és emberhátrányban is sikerült gólt szereznünk. Ez a negyedik mérkőzés, amikor piros lapot kaptunk, de ez az első, amelyet ennek ellenére sikerült megnyernünk. Jó jel, hogy két egymás utáni bajnokit lehoztunk kapott gól nélkül. Eddig a Gyirmót mérkőzést leszámítva egyik meccsen sem játszottunk rosszul, de a győzelem eddig hiányzott, ma este ez is összejött."

Szabics Imre (MOL Fehérvár FC): "A mérkőzés előtt azt mondtam, hogy az Újpest olyan, mint egy sebzett bokszoló: hiába volt már padlón, attól még veszélyes, mert nagyot tud ütni. Úgy tűnik, elsősegélynyújtásban jók vagyunk, mert gyalázatos teljesítményt nyújtva sikerült feltámasztunk az Újpestet. A félidőben átbeszéltük, hogy csak a kontrákra kell majd figyelnünk, hiszen emberelőnyben vagyunk, de nem tudtuk azt az egy szem csatárt kontrollálni, rögtön három nagy helyzete is lett az Újpestnek. A góltól elbizonytalanodott a csapat, nem működött a passzjátékunk sem. A múlt heti jó játék után értetlenül állok a mai teljesítmény előtt. A Honvéd ellen a középszerűségtől eltoltuk a teljesítményünket felfelé, de ma ez nem sikerült. Mindenek előtt újra meg kell még néznem ezt a találkozót. Nagyon bántja ez a meccs az embert, hatalmas lehetőséget szalasztottunk ma el. Borzalmasan bosszant, hogy a múlt hét után nem tudtuk újra megszerezni a három pontot, és nem tudtunk felzárkózni az élbolyhoz."

Legfrissebb híreink