Újpest-Vidi: Szabics az újpestieknek is bókolt

Egyértelmű célt fogalmazott meg a vezetőedző.

Forrás: molfehervarfc.hu

A pénteki játéknap az Újpest-MOL Fehérvár mérkőzéssel zárul az NB I-ben. A sereghajtó újpestiek kilenc forduló alatt nem tudtak nyerni, így egyre nehezebb helyzetbe kerülnek. A lila-fehér klub az előzetesében többek között arra világít rá, hogy a Vidi kerete 20,75 millió eurót ér, ennél a magyar bajnokságban csak a Fradi ér többet a Transfermarkt szerint.

"A székesfehérvári alakulat egyelőre nem teljesít kimagaslóan az idei kiírásban, több meglepetésnek számító ponthullajtással hívta fel magára a figyelmet, például a Zalaegerszeg, illetve a Gyirmót ellen, de mindenképpen kijelenthető, hogy ettől még a második legerősebb kerettel rendelkeznek az NB I-ben, így vélhetően minden pontért meg kell küzdenünk ellenük" - mutatnak rá az újpestiek

A fehérváriak az előző körben a Honvédot fektették két vállra. Szabics Imre szerint nagyon fontos volt ez a siker. A vezetőedző egyébként a nyilatkozatában kicsit bókolt a lila-fehéreknek is:

"Nagyon jót tett az öltözőnek a Honvéd elleni három pont, hiányzott már mindenkinek az az érzés, amelyet a győztes mérkőzések után érez egy játékos. Nekünk nem azzal kell foglalkozunk, hogy az Újpest jelenleg milyen helyezést foglal el a tabellán, bár annyit el lehet mondani, hogy a lila-fehérek kerete és mutatott játéka is sokkal jobb annál mint, amit a helyezésük alapján gondolna az, aki csak az eredményeket követi. Mi viszont szervezett, fegyelmezett játékkal és hatékony támadójátékkal szeretnénk jó játékot bemutatva idegenben is megszerezni a három pontot" - idézi Szabics Imrét a molfehervarfc.hu.

Az Újpest-Vidi mérkőzés 20 órakor kezdődik.

Tabella a linkre kattintva érhető el

Legfrissebb híreink