Újpest-Vidi: indul a nagy menetelés

Már komplexebb az újpesti kép.

Forrás:

Első tétmeccsén irányítja majd az Újpestet a Predrag Rogant a kispadon váltó Michael Oenning. A  német szakember elmondtam, egyre komplexebb képe van már a csapatáról.


Márton Gábor, a Vidi mestere a következőket mondta a meccs előtt:

„Jól sikerült felkészülésen vagyunk túl. Az edzőmeccsek eredményei azt mutatják, hogy megálljuk a helyünket papíron magasabban rangsorolt ellenfelekkel szemben is. Nagy menetelés indul szombaton, hiszen egy hét alatt három mérkőzés vár ránk. A csapat kiegyensúlyozottságán mindenképpen javítanunk kell az őszhöz képest, nem fog beleférni, hogy nyerhető meccseken pontokat veszítsünk. Előre kell lépnünk tavasszal, meg kell mutatnunk, hogy képesek vagyunk folyamatosan magas szinten teljesíteni. Az Újpest elleni mérkőzésen is a győzelem a célunk, meg kell nyernünk a találkozót." 

Kezdés 19.30-kor.

Újpest-Vidi: újabb edző debütál - NB1.hu

Forrás: molfehervarfc.hu Szombat estére egy szurkolói szempontból igencsak pikáns találkozó maradt, aminek az élvezeti értékéből jelentősen levon az, hogy a koronavírus miatt nem lehetnek szurkolók a stadionban, Újpestre látogat a Videoton. A lila-fehérek január negyedikén láttak neki a munkának, négy felkészülési meccset játszottak, de nem sok sikerrel.

Legfrissebb híreink