Újpest: új játékos érkezését jelentették be

Fiatal labdarúgóval erősítetek a lila-fehérek.

Forrás:

Fadgyas Tamás az Újpestben folytatja a pályafutását. A 23 éves kapus az előző idényben a Nyíregyházát erősítette. Íme a lila-fehérek közleménye az átigazolásról:

"Fadgyas Tamás az előző idényt a másodosztályú Nyíregyháza csapatában töltötte, ahol a 23 éves, 188 cm-es, jobb lábas játékos összesen 7 bajnoki mérkőzésen lépett pályára.

Újdonsült labdarúgónk – aki a 34-es mezszámot választotta – a papírok aláírását követően így nyilatkozott honlapunknak: „Magyarország egyik legnagyobb múltú klubjához jönni nagy megtiszteltetés és ennek nagyon jó lesz részese lenni. Még gyerekkoromban voltam egy derbin és rendkívül tetszett a hangulat, az a különleges mérkőzés, szeretném játékosként is majd átélni. Több válogatott kiválóságnak is otthont adott már ez az egyesület, úgy gondolom, hogy itt sokat tanulhatok, fejlődhetek.

Első körben a második számú csapatnál kaphatok majd lehetőséget, de rendkívül motivál, hogy azért küzdjek, hogy bemutatkozhassak idővel az élvonalban is. Jó a szakmai stáb, tetszenek a körülmények, így minden adott ahhoz, hogy egyre feljebb kerüljek”.

Legfrissebb híreink