Újpest: Szeged után újabb vidéki városban játszhatnak "otthon"

Vignjevics az értékelésében "elszólta" magát.

Forrás: rakoczifc.hu

Az Újpest a hétvégén a Kaposvár otthonában aratott 1-0-s győzelmet. Kellett már ez a siker a lila-fehéreknek, hiszen ezt megelőzően december 7-én szerzett 3 pontot Nebojsa Vignjevics legénysége az NB I-ben. A szombati összecsapáson hamar kialakult a végeredmény, ugyanis Novothny a 6. percben gólra váltotta a büntetőt. A fővárosi alakulat jelenleg a 7. helyen áll a táblázaton, a kieséstől 6 egység választja el az újpestieket.

Kaposvári Rákóczi FC - Újpest FC | 0-1 | (0-1) | OTP Bank Liga | 22. forduló | MLSZTV

 

Litauszkiék a következő játéknapon elvileg hazai pályán léphetnének pályára a Puskás Akadémia ellen. A feltételes mód indokolt, hiszen tudjuk, hogy a Szusza Ferenc Stadionban komoly gondok vannak a gyepszőnyeggel. Valószínűleg a MOL Fehérvárral vívott kupameccshez hasonlóan ismét albérletben kell szerepelnie a lila-fehéreknek: a fehérváriakat Szegeden látták vendégül, a felcsútiakkal pedig elképzelhető, hogy Kaposváron csapnak össze. Erre lehet következni Nebojsa Vignjevics értékeléséből is. A vezetőedző elmondta, a hétvégén meggyűlt bajuk a játéktérrel. 

"Aggasztó azonban, hogy a következő két találkozón vissza kell jönnünk ebbe a stadionba, ilyen rossz talajú pályán ugyanis nehéz megvalósítanunk a taktikánkat" - "szólta el" magát az Újpest vezetőedzője.

A lila-fehér klub elöljárói még nem jelentették be hivatalosan, hogy hol vívják a következő mérkőzésüket. Természetesen amint lesz friss fejlemény az ügyben, tájékoztatjuk az olvasóinkat. 

FRISSÍTÉS:

Kedd, 8.57

Folytatódhat-e új helyszínnel az Újpest országjárása? - NB1.hu

Korábban már jeleztük, Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője, csapata kaposvári győzelme után a Rákóczi Stadion játékterét kritizálta: "Aggasztó azonban, hogy a következő két találkozón vissza kell jönnünk ebbe a stadionba, ilyen rossz talajú pályán ugyanis nehéz megvalósítanunk a taktikánkat".

Kedd, 9.49:

Újpest: zalaegerszegi beismerés - NB1.hu

Az Újpest a hétvégén a Puskás Akadémiát fogadja. Az biztosnak tűnik, hogy a meccset nem a Szusza Ferenc Stadionban rendezik meg. Sokáig úgy tűnt, hogy a két csapat Kaposváron csap össze egymással, de a kaposvári gyepszőnyeg állapotát bírálta Nebojsa Vignjevics a Kaposvár-Újpest (0-1) bajnokit követően.

Kedd, 13.33:

Újpest: kiderült, mikor térhetnek vissza a Szuszába - NB1.hu

Úgy tűnik, pont került az Újpest pályakeresésének a végére. Az nb1.hu kedd reggel számolt be arról, hogy az Újpest és a Puskás Akadémia valószínűleg Zalaegerszegen csaphat össze egymással. Erre lehetett következtetni Berta Csaba nyilatkozatából is. A lila-fehérek ügyvezető igazgatója elmondta, Kaposvár és Egerszeg is felmerült megoldásként.

Legfrissebb híreink