Újpest-Mezőkövesd-házasság: óriási csereüzlet az NB I-ben

Támadóért középpályás, középpályásért támadó jár!

Forrás: ujpestfc.hu

 

Játékost cserélt egymással a Mezőkövesd és az Újpest: a matyóföldieknél folytatja Nagy Dániel, míg a lilákhoz került Koszta Márk. A transzferről mindkét játékos nyilatkozott az ujpestfc.hu-nak.

 

„Szezon végén több megkeresésem is volt, de nekem rendkívül tetszett, amit Újpesten hallottam és nagyon szívesen jöttem ide egy ilyen gazdag múlttal rendelkező klubhoz, amivel mindig is szimpatizáltam. Szeretném itt felépíteni magam, fontos lenne, hogy a csapat is és a szurkolók is elfogadjanak, és hogy jól szerepeljünk. Igazán kiemelkedő futballisták játszottak a negyedik kerületben, azon leszek, hogy én is letegyem itt a névjegyem” - mondta a 22 éves Koszta. A támadó a 17-es számú mezt kapta meg.

A 28 éves középpályást nagy örömmel fogadták Kövesden, és szép emlékekkel távozik a Megyeri útról. "Köszönöm, hogy két, sikeres éven át az Újpest színeiben szerepelhettem. Rengeteg élménnyel gazdagodtam, és sokat fejlődtem, tanultam! Köszönöm a szurkolóknak, hogy támogattak és befogadtak, annak ellenére, hogy a fővárosi rivális csapatnál is megfordultam. Mindig mosolyogva fogok visszatekinteni a lila-fehér éveimre! Sikerekben gazdag szezont kívánok!” - fogalmazott.

Legfrissebb híreink