Újpest: megérkeztek az első munkagépek, végleg új helyre kerülnek az ultrák

Budapest – Tavasszal maradnak a lila-fehérek a Megyeri úton, a következő idény elején irány a Fáy utca.

Forrás: pmfc.hu

Április 4-én megérkeztek az első munkagépek a Szusza Ferenc Stadionba. Az Újpest ennek ellenére továbbra is a Megyeri úton játssza a bajnokságból hátralevő hazai mérkőzéseit, a munkálatok első fázisa ugyanis nem érinti a mérkőzések megrendezéséhez szükséges részeit a létesítménynek.

 

A tervek szerint a felújítás szeptemberben fejeződik be, emiatt a következő idény elején minden bizonnyal a Fáy utcai stadionban rendezik majd hazai meccseiket – adta hírül az ujpestfc.hu.

 

A fejlesztési projektben szereplő elképzelések szerint megújul a stadionhoz tartozó összes mellékhelyiség és büfé, valamint új szurkoló kiszolgáló egységek is létesülnek, illetve teljesen felújítják az A tribünt is. Emellett megcserélik a jelenlegi vendég szektort a hazai ultrák helyével, így a fanatikusok a C szektorból buzdíthatják majd a csapatot.

 

Az építkezések után várhatóan új beléptetési rendszer lép életbe. Az A tribün bal, A terasz bal, B és C szektorokba jegyet váltó szurkolók továbbra is a Megyeri útról foglalhatják el helyüket, míg az A tribün jobbon és A terasz jobbon ülők a Mildenberger utca felől jöhetnek be. A vendégek D szektorába a Labdarúgó utca északi feléről lehet majd egy új beléptető kapun keresztül bejutni.

Legfrissebb híreink