Újpest-Loki: a lila-fehérek erősségeit emelte ki Herczeg - előzetes

Javítana a cívisvárosi együttes.

Forrás:

A válogatott szünet után folytatódik a küzdelem az NB I-ben. A hatodik forduló egyik legérdekesebb meccsének az Újpest-DVSC találkozó ígérkezik. A két gárda a hétvégén 102. alkalommal csap össze egymással. Az örökmérleget tekintve a lila-fehérek várhatják optimistábban az összecsapást, hiszen 48-szor győzték le a hajdúságiakat, a Loki 20 alkalommal diadalmaskodott, 33 összecsapás pedig döntetlennel végződött.

A debreceniek az előző körben meglepetésre vereséget szenvedtek a Kaposvártól. Ez volt a piros-fehérek első fiaskója ebben az idényben a bajnokságban. Herczeg András nem titkolta, csapatát megfogta ez a vereség.

"Megfogta a csapatot a Kaposvár elleni vereség, de a szurkolók számára is váratlan volt ez az eredmény. Muszáj továbblépnünk, hisz szombaton már új feladat előtt állunk, az Újpest FC vendégeként lépünk pályára. A lila-fehérek elleni találkozó mindig rangadónak számít, ennek képében próbálunk a lehető legjobban felkészülni. Több meccsét is megnéztem a fővárosiaknak.

 

Az ismét kiderült, hogy veszélyes csapat az UTE, jó játékosok alkotják a keretét, ráadásul labdabiztosak, és nagyon sokat passzolnak. Az Újpesttel mindig jó mérkőzést játszunk, most is hasonlóra számítok" - nyilatkozta Herczeg András.

 

Az újpestiek rajtja nem sikerült jól, hiszen Nebojsa Vignjevics legénysége öt meccs alatt csupán négy pontot szerzett. A fővárosiak az utóbbi időben több játékos érkezését is bejelentették. Nagy kérdés, hogy a csapat összerakása milyen fázisban tart az Újpestnél. Erre akár már szombaton is választ kaphatunk.
 

Legfrissebb híreink