Újpest-Kövesd: drámai végjáték - GÓLOK TÖRTÉNETE

Kényszerű csere kellett a vezető gólhoz.

Forrás: Újpest FC/Facebook

ÚJPEST-MEZŐKÖVESD 1-1

A hosszabbításban mentett pontot az Újpest hazai pályán a Mezőkövesd ellen, ezzel Predrag Rogan megőrizte a veretlenségét a csapata élén, míg a Kövesd az újraindulás óta még mindig nyeretlen. Ezzel az eredménnyel az Újpest 5 pontosra növelte az előnyét, a kieső helyen álló DVSC-vel szemben, míg a Mezőkövesd visszaszerezte a harmadik helyét, amiről ideiglenesen letaszította a Puskás Akadémia, ám a két bronzért harcoló csapat már azonos pontszámmal rendelkezik.

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: KOSZTA MÁRK

A volt kövesdi focista a hosszabbításban mentett pontot az Újpestnek, ezzel csapata egy újabb lépést tett a bennmaradás irányába.

A MECCS KULCSMOMENTUMA: CSERIT PEKÁR VÁLTJA AZ ELSŐ FÉLIDŐBEN

Sérülés miatt kellett elhagynia a pályát a Mezőkövesd legjobbjának, Cseri Tamásnak. Kuttor Attilát dicséri, hogy tudta kit kell beküldenie a helyére, Pekár Lászlót, aki később megszerezte a vezetést a csapatának.

 

Böde után a Kövesd legjobbja is megsérült - NB1.hu

 

 

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

66. perc: Nagy Dániel adta be jobb oldalról a labdát, ami Pekárhoz került. Az első próbálkozását még védte Banai, de a kipattanót újra kapura küldte, a labda ekkor már a hálóban kötött ki. 0-1!

 

Security Check Required

(null)

 

90+4. perc: A végén jött a dráma! Az egykori mezőkövesdi Koszta Márk egy jobb szélről beadott labdára érkezett és fejjel a hosszú sarokba küldte. 1-1!

 

Security Check Required

(null)

 

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A következő fordulóban a Derbi vár az Újpestre a Ferencváros otthonában, míg a Mezőkövesd a Vidit fogadja hazai pályán.

JEGYZŐKÖNYV: 

 

Újpest FC – Mezőkövesd Zsóry FC 1-1 (0-0)
Budapest, Szusza Ferenc Stadion, 2300 néző. Vezette: Pintér Csaba (Georgiou Theodoros, Kóbor Péter)

Újpest FC: Banai – Balázs, Máté, Heris, Burekovic – Simon (Calcan 71. p.), Onovo (Szakály 86. p.), Nwobodo, Zsótér (Koszta 71. p.) – Bacsa (Perosevic 58. p.), Novothny. Vezetőedző: Predrag Rogan
Mezőkövesd Zsóry FC: Szappanos – Farkas, Nesterov, Pillár, Silye – Cseri (Pekár 38. p.), Karnitski, Berecz, Nagy D. (Eperjesi 90. p.) – Zivzivadze (Jurina 90. p.), Besirovic (Vajda 72. p.). Vezetőedző: Kuttor Attila

Gólszerzők: Pekár (66. p.), illetve Koszta (95. p.)
Sárga lap: Nagy D. (6. p.), Perosevic (78. p.), Eperjesi (93. p.)

A tabella a linkre kattintva érhető el.

FRISSÍTÉS

Újpest-Mezőkövesd: Kuttor nem érti a bírókat - reakciók - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink