Újpest: kőkemény kritikát kapott a távozó Vignjevics

Egykori játékosa nem tett lakatot a szájára.

Forrás: MTI

Az nb1.hu olvasói is több cikket olvashattak arról, hogy új útra lépett az Újpest csapata. A lila-fehérektől hétfőn távozott Nebojsa Vignjevics vezetőedző. A fővárosiak nem sokáig vártak az utód megnevezésével, még aznap kiderült, hogy Predrag Rogan feladata lesz a gödörben lévő együttes felrázása.

Edzőváltás Újpesten: az ügyvezető igazgató kérései - videó - NB1.hu

 

Vignjevics egyébként közel hét évet húzott le az Újpestnél. A Bors Dusan Vasziljeviccsel beszélgetett az edzőváltásról. Az újpestiek egykori játékosa elmondta, neki is komoly vitái voltak a trénerrel.

"Nebojsa 2013 októberében érkezett Újpestre, az idény végén pedig már kupagyőzelmet ünnepeltünk együtt. Ekkor szerződést hosszabbítottak vele, ám utána nagyon megváltozott. Több játékossal furcsán kezdett el viselkedni, kicsinyes dolgok miatt mellőzte őket a csapatból.

 

Én a közösség és az eredményesség érdekében ezt szóvá tettem, ami nem tetszett neki. Sokszor veszekedtünk, az egyik vitánk aztán annyira elmérgesedett, hogy távoznom kellett" - emlékezett vissza a már visszavonult labdarúgó.

 

Vasziljevics arra is rávilágított, hogy több játékossal is konfliktusa volt a távozott Vignjevicsnek.

"Kabáttal, Balajczával, Suljiccsal és Negóval is állandóan kötözködött, a mostani csapatból pedig Zsótért próbálta meg ellehetetleníteni. Nem szerette őket, mert népszerűek voltak, hallatták a hangjukat. Emberileg nagyot csalódtam Vignjevicsben" - nyilatkozta Vasziljevics.
 

Legfrissebb híreink