Újpest-Kisvárda: Dybala volt a hős - reakciók

Önmagát is kiemelte az Újpest képviselője.

Forrás: Kisvárda

Ugyan MLSZ felfüggesztette a bajnokságot a koronavírus-járvány miatt, azonban az Újpest és a Kisvárda szurkolói nem maradtak meccs nélkül. Mivel a futballisták otthon, egyénileg kénytelenek készülni, így a futball átköltözött a virtuális térbe. A két csapata PlayStation 4-es, a FIFA20 játékban mérte össze az erejét, egy-egy játékos képviselte a két gárdát. Kisvárdai részről Jelene Richárd vett részt a csatában, aki a Real Madridot irányította, míg az Újpestet Banai Dávid képviselte, az ő választása a Juventusra esett.

Összesen két meccset játszottak a felek, természetesen egyet idegenben és egyet otthon. Mind a két meccs magabiztos Juventus-Újpest sikerrel végződött, a meccsek digitális hőse Dybala volt. Az első meccset 3-2-re nyerte meg idegenben Banai Dávid, majd hazai pályán már lehengerlő, 3-0-ás sikert aratott.

A két játékos így nyilatkozott a meccs után, vezetőedzőként:

Jelena Richárd(Kisvárda, Real Madrid): ,,Nagyon jó meccsek voltak, remélem a nézők is élvezték. Dávid nagyon felszívta magát a két találkozóra, szorosan, de sajnos megérdemelten nyerte meg a párharcot. Sajnos nincsenek bajnokik, így ez a kezdeményezés, hogy online játsszuk le a meccseket egy nagyon jó kezdeményezés és a nézők is élvezhetik."

Banai Dávid(Újpest, Juventus): ,,Az első mérkőzés első félidejében azt láttam, hogy a játékosaim nagyon lámpalázasak voltak, de ezt az én edzői húzásaimmal átvészeltük és meg tudtuk fordítani a mérkőzést. Ezzel kiharcoltuk azt, hogy a második mérkőzésbe előnnyel mehessünk. Hazai közönség előtt, a mérkőzést 3-0-ra tudtuk megnyerni. Gratulálok a srácoknak, de legfőképp magamnak."

A mérkőzéseket itt lehet visszanézni:

Security Check Required

(null)

Legfrissebb híreink