Újpest: kiderült, mikor térhetnek vissza a Szuszába

Vidéken fogadják a Puskás Akadémiát.

Forrás: Újpest/Facebook

Úgy tűnik, pont került az Újpest pályakeresésének a végére. Az nb1.hu kedd reggel számolt be arról, hogy az Újpest és a Puskás Akadémia valószínűleg Zalaegerszegen csaphat össze egymással. Erre lehetett következtetni Berta Csaba nyilatkozatából is. A lila-fehérek ügyvezető igazgatója elmondta, Kaposvár és Egerszeg is felmerült megoldásként. Az nso.hu értesülései szerint a fővárosiak a kék-fehérek elöljáróival állapodtak meg, így a szombati meccsüket a ZTE arénájában rendezhetik meg. A két csapat már a Magyar Labdarúgó Szövetség "áldására" vár. Az újpestiek hamarosan hivatalosan is bejelenthetik a megállapodást. Árulkodó jel, hogy az MLSZ adatbankjában is már Zalaegerszeg van feltüntetve helyszínként. 

Újpest: zalaegerszegi beismerés - NB1.hu

Az Újpest a hétvégén a Puskás Akadémiát fogadja. Az biztosnak tűnik, hogy a meccset nem a Szusza Ferenc Stadionban rendezik meg. Sokáig úgy tűnt, hogy a két csapat Kaposváron csap össze egymással, de a kaposvári gyepszőnyeg állapotát bírálta Nebojsa Vignjevics a Kaposvár-Újpest (0-1) bajnokit követően.

Az nso.hu cikke arra is kitér, hogy Nebojsa Vignjevics alakulata április elsején térhet vissza a Szusza Ferenc Stadionba, ekkor a Honvédot látják vendégül Litauszki Róberték. A Szusza gyepszőnyegével komoly problémák voltak a MOL Fehérvárral vívott bajnokin, ezért nem lehetett megrendezni a Derbit sem. Az újpestiek a Magyar Kupában Szegeden fogadták a MOL Fehérvárt. 

A lila-fehérek egyébként több csapattal is felvették a kapcsolatot, hogy megoldják a felmerülő problémát. Többek között felmerült Szombathely, Szolnok és Miskolc is, de úgy fest, hogy Zalaegerszeg lesz a befutó. 

Az Újpest jelenleg a 7. helyen áll a táblázaton. A csapat az előző játéknapon nagyon fontos győzelmet aratott a Kaposvár otthonában. 

FRISSÍTÉS

Kedd, 14.45: 

Újpest: Zalaegerszeg! - NB1.hu

 Eldőlt, hogy az Újpest a következő két "hazai" meccsét Zalaegerszegen fogja lejátszani. Az nb1.hu már kedd reggel beszámolt erről a forgatókönyvről, a lila-fehérek pedig hivatalos bejelentést tettek a döntéssel kapcsolatban.

Legfrissebb híreink