Újpest: két Stieber érkezett - REAKCIÓK

Hivatalos bejelentés.

Forrás:


ÍME, AZ ÚJPEST BEJELENTÉSE:

A Stieber-fivérek újra lila-fehérben!
Stieber Zoltánnal és Andrással erősödik a keret!

Az idősebbik testvért talán keveseknek kell bemutatni, a válogatottban 26-szor szerepelt és ki ne emlékezne az Eb nyitómérkőzésen szerzett góljára Ausztria ellen. A 31 éves Zoli nagy nemzetközi rutinnal rendelkezik, saját nevelés, az újpesti utánpótlásból került az Aston Villa csapatához, de játszott a német első osztályban, míg a tavalyi szezon elején tért haza a washingtoni D. C. United csapatától. A bal és a jobb oldalon is bevethető 175 centiméter magas szélsőt a jövőben 10-es mezben láthatjuk a pályán.

Öccse, aki karrierje elején hasonló utat járt be, mint bátyja, ugyancsak a mi utánpótlásbázisunkon nevelkedett, innen igazolt ő is az Aston Villa akadémiájára. A 28 esztendős András a legutóbb évben a Budaörs együttesében lépett hétről-hétre a gyepre, és 23 találkozón 7 góllal segítette volt klubját, ami posztját tekintve elég jó teljesítménynek mondható, a középpálya szinten minden területén bevethető 181 centis játékostól. 

Így nyilatkoztak a szerződés aláírása után:

S.Z: „Nagyon örülök, hogy sikerült aláírnom Újpestre, nagyjából 15 év után kerültem újra a klub kötelékébe. Külön boldoggá tesz, hogy az öcsémmel egy csapatban tudok remélhetőleg minél többet játszani majd. Bízom benne, hogy segíteni tudom a klubot mind a pályán, mind azon kívül.”

S.A.:” Én is nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhettem Újpestre. 2 évet töltöttem itt mielőtt kiigazoltam Angliába. Mindkettőnk nagy álma volt, hogy egyszer egy klubban játszhassunk, talán utoljára gyerekkorunkban jött ez össze, de felnőtt szinten most először adatik erre lehetőség.”

KORÁBBAN:

Újpest: Stieber is feltűnt az edzésen - NB1.hu

 

FRISSÍTÉS:

Újpest: óriási fordulat Heris átigazolásánál - NB1.hu

 

Újpest: Stieberék után légiós érkezhet - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink