Újpest: Hosszú sérülését követően ismét a csapattal edz Balogh Balázs

Budapest – „Ennek a betegségnek a kezelése akár 1 év kihagyással is járhat, ha nem kezelik rendesen.”

Forrás: ujpestfc.hu

Az Újpest középpályása, Balogh Balázs hosszú sérülését követően ismét a lila-fehér csapattal edz.

 

„Márciusban éreztem először a fájdalmat, amelynek csúcspontja a május 7-ei Magyar Kupa-döntő volt.Arra az egy meccsre még valahogy felkészültem, de fájdalomcsillapítóval játszottam végig a mérkőzést. A diagnózis csonthártya gyulladás volt, melynek következtében az egész medencém begyulladt. Ennek a betegségnek a kezelése 8 hónap – 1 év kihagyással is járhat, ha nem kezelik rendesen. Ezt a serülést lehet műtéttel és lokális injekció kúrával is gyógyítani, én az utóbbit választottam. Németországban kerestem egy orvost, aki műtét nélkül tudott meggyógyítani, ezáltal két és fél hónap alatt fel tudtam épülni. Június 26-án kezdtem el edzeni, külön munkát végeztem, futottam, erősítettem, mától pedig csatlakozom a csapathoz. Természetesen még nem hagyhatom el a külön munkát sem, így erőnléti edzőnkkel továbbra is plusz feladatokat végzek” – mondta a klub honlapjának Balogh a sérüléséről.

 

Arra a kérdésre, hogy vajon szeptember 10-én a DVSC elleni bajnokin már ott lesz-e a pályán, így válaszolt a középpályás:

 

„Megígérni nem tudom, ahogy eddig, úgy továbbra is keményen dolgozom, jelen pillanatban 90 százalékosnak érzem magam. Egy biztos, ha pályára lépek, mindent meg fogok tenni a sikerért,ha pedig még nem leszek alkalmas a játékra, akkor az edzéseken továbbra is mindent megteszek, hogy ismét a pályán láthassanak a szurkolók.”

Legfrissebb híreink