Újpest: hosszabbított a kupamenetelés egyik hőse - reakció

Hivatalos bejelentés.

Forrás: ujpestfc.hu

ÍME, AZ ÚJPEST HIVATALOS BEJELENTÉSE:

,,Hosszabbított a kupamenetelés egyik hőse!

Filip Pajovic, aki 2017 nyarán tette át székhelyét a Megyeri útra, a mai napon meghosszabbította szerződését klubunkkal! Kapusunk minden mérkőzést figyelembe véve összesen 94 alkalommal szerepelt a kezdők névsorában, illetve 1-szer állt be csereként alig két hónapja, a Mezőkövesd elleni hazai bajnokin. Hálóőrünk mind a 2018-as, mind pedig az idei kupagyőzelem során bizonyította, hogy a tizenegyesek védésével is nagy barátságban van.

Miután ellátta névjegyével újdonsült kontraktusát, így nyilatkozott oldalunknak:

„Nagyon boldog vagyok, hogy aláírhattam az új szerződésemet. Remek 4 évet töltöttem el eddig itt, és úgy érzem, mintha Újpest már az otthonom lenne. Az elmúlt években szép eredményeket értünk el, kétszer kupagyőztesek lettünk, bronzérmesek a bajnokságban, valamint szerepelhettünk az Európa Liga selejtezőjében. Egy pillanatra sem merült fel bennem a váltás, főleg egy ilyen szezon után. Furcsa idény volt, de a vége nagyon boldog és sikeres. Miután egyeztettem a vezetőséggel és a szakmai stábbal, úgy éreztem, hogy ide tartozom és máshol nem lennék annyira boldog, mint Újpesten.”

Nem csak az elmúlt idények, hanem az előttünk álló évad is szóba került kapusunkkal: megkérdeztük azt is, hogy mit gondol a következő szezonról, illetve a Konferencia Liga ellenfelünkről:

„Nehéz mérkőzés lesz. Ugyan a Vaduz első hallásra nem tűnik olyan erős csapatnak, mint mások, akiket kaphattunk volna. De nem gondolhatjuk, hogy ezek egy könnyű meccsek lesznek, hiszen ne felejtsük el, hogy 2 éve a MOL Fehérvár sem jutott túl a liechtensteini együttesen. Szóval biztos, hogy kemény összecsapások lesznek. A bajnoksággal kapcsolatban még korai jósolgatni, de ha meg tudnánk ismételni a kupában nyújtott teljesítményünket, akkor boldog lennék.”

További sok sikert kívánunk itt nálunk, Pajo!

Hajrá, Újpest! Hajrá, Lilák!"

Legfrissebb híreink