Újpest: hosszabbított a kapitány

Hivatalos bejelentés.

Forrás: ujpestfc.hu

ÍME, AZ ÚJPEST HIVATALOS BEJELENTÉSE:

,,Szerződést hosszabbított csapatkapitányunk, Simon Krisztián

Simon Krisztián 1991. június 10-én látta meg a napvilágot Budapesten, a labdarúgás alapjaival Gödöllőn ismerkedett meg, ahonnan felkerült a Goldball 94 FC csapatához. Ezt követően igazolt át 12 évesen a Megyeri útra, döntésének hátteréről egy korábbi interjújában fogalmazott: „Nekem mindig is nagyon imponált az Újpest, gyerekkorom óta velük szimpatizáltam.” – s ahogy mondani szokták, a többi már történelem.

Móci szépen lassan kijárta a különböző korosztályokat, míg 2009. augusztus 12-én bemutatkozhatott a felnőttek között a Zalaegerszeg ellen 4-1-re megnyert mérkőzésen. Stabil kezdőnek a 2010-11-es szezontól mondhatta magát, pályára lépett, gólt, és gólpasszokat szerzett a történelmi 6-0-ás mérkőzésen, ezt követően 2015-ben légiósnak állt, csatlakozott az 1860 Münchenhez. Több mint két év után haza tért, és ismét együttesünk szerelését húzta magára. Az elmúlt három és fél évben elhódította csapatunkkal ismét a Magyar Kupát és bronzérmet is szerzett.

Hetes számú játékosunk a hosszabbítást követően így nyilatkozott honlapunknak:

„Nagyon sokat köszönhetek ennek a klubnak, soha nem fogom elfelejteni, amikor haza tértem Németországból három és fél éve, akkor a sérüléseim ellenére az Újpest bízott bennem és szerződést ajánlott. Ezért sem gondolkodtam sokat, hogy hosszabbítok, hiszen szeretek Újpesten lenni, jól érzem magam a negyedik kerületben.”

Legfrissebb híreink