Újpest-Honvéd lesz szombaton

Banai vs. Nagy, PSG vs. Dortmund.

Forrás: honvedfc.hu

Komoly hagyománya van az Újpest-Honvéd párharcnak, de a hétvégén premier lesz a két csapat viaskodásában. Szombaton 14 órakor Banai Dávid, a lila-fehérek kapusa és Nagy Gergő, a kispestiek labdarúgója konzolon csap össze egymással. Nagy a Dortmund együttesét választotta, míg Banai a PSG-vel próbálja legyőzni a Honvéd futballistáját. 

Koronavírus: Hajdú B. István jóslata - NB1.hu

 

Íme az újpestiek közleménye a nem mindennapi találkozóról:

"Bár komoly hagyományokkal rendelkezik együttesünk a dél-pesti Budapesti Honvéd ellen, a hétvégén mégis mérföldkőhöz érkezik a két klub közös története. Ugyanis először találkozunk a virtuláis térben, először rendezzük meg az online világban ezt az összecsapást. A kihívást a piros-feketék részéről Nagy Gergő vállalta, míg nálunk újra kapusunk, Banai Dávid ül le szombat délután OTTHONÁBAN a konzol elé, hogy összemérje tudását ellenfelével. A meccsek struktúrája változatlan, ahogy már a kisvárdai „bajnoki” és a Rekál elleni e-dzőmérkőzésen megszokhattátok, oda-visszavágós rendszerben csapnak össze a felek április 4-én, szombaton 14 órakor. Gergő erre a megmérettetésre a németországi Dortmund gárdáját választotta, míg hálóőrünk a Neymar-Mbappé kettőssel fémjelzett PSG csatársorral fogja rohamozni Bürki kapuját.

Kiélezett csata várható tehát az e-bajnokság következő fordulójában, szorítsunk együtt Banának, hogy továbbra is olyan e-redményes legyen, mint legutóbb volt!"

A Honvéd egyébként jelenleg a hatodik helyen áll az NB I táblázatán, míg az újpestiek a kilencedik helyről várhatják a folytatást. 
 

Legfrissebb híreink