Újpest-Honvéd: az újpesti csapatkapitány kérése - ELŐZETES

Fontos üzenetet kaptak a drukkerek.

Forrás: ujpestfc.hu

Egy Újpest-Honvéd rangadó mindig érdekesnek ígérkezik. Ez most hatványozottan igaz. A lila-fehérek a kiesés elől menekülnek. A csapatnál hétfőn edzőváltás történt: Nebojsa Vignjevics helyett immáron Predrag Rogan irányítja az újpesti futballistákat. Az új mester ezen a rangadón debütál az újpesti kispadon. A kispestiek szerdán fényes sikert arattak, hiszen történetük során nyolcadik alkalommal nyerték meg a Magyar Kupát.

Litauszki Róbert a szurkolók segítségét kérte a fővárosi rangadó előtt. 

"Tudjuk a jelenlegi helyzetet, hét meccs van hátra. Nagyon rossz pozícióban van a csapat, tisztában vagyunk ennek a súlyával és a felelőségével. Azt szeretném kérni tőletek, hogy minél nagyobb létszámban jelenjetek meg a meccsen. Szeretném, ha az ellentéteket és a sérelmeket erre az egy hónapra mindenki félretenné, és teljes mellszélességgel a csapat mögé állna, mert erre nagy szükségünk van. Úgy gondolom, veletek sikerülni fog. A szurkolótábornak, mint a tizenkettedik játékosnak nagy szerepe volt a sikerekben. Veletek bent tudunk maradni az NB I-ben" - mondta a csapatkapitány.

Security Check Required

 

Amadou Moutari szerint nem lesz könnyű dolguk a Szusza Ferenc Stadionban.

"Az Újpest ellen mindig nehéz mérkőzéseket játszunk, most sem számítok másra. Kemény mérkőzés lesz, tiszteljük az ellenfelünket, de azért megyünk, hogy elhozzuk a három pontot. Magabiztosak vagyunk, készülünk a találkozóra. Az elmúlt három meccsen remek teljesítményt nyújtottunk, nagyon szervezetten, csapatként játszottunk. Ha ezt a formánkat meg tudjuk tartani a folytatásra, akkor az előttünk álló meccseket is meg tudjuk nyerni" - fogalmazott a kispestiek légiósa.

Az NB I szombati programja:

16.55: Mezőkövesdi Zsóry FC–Paksi FC
19.00: Mol Fehérvár FC–Kisvárda
21.05: Újpest–Budapest Honvéd

Legfrissebb híreink