Újpest: fontos hír a Szusza Ferenc Stadionról

Hamarosan hazatérhetnek a lila-fehérek.

Forrás: MTI

Az Újpest a kilencedik helyről várhatja a folytatást az NB I-ben. A lila-fehér alakulat 2020-ban csupán egyszer tudott győzedelmeskedni a bajnokságban, Nebojsa Vignjevics együttese a Kaposvárt verte 1-0-ra február 22-én. Emellett ötször vesztesen hagyták el a játékteret a fővárosi csapat tagjai, valamint kétszer döntetlent értek el.

Az Újpest február elsején a MOL Fehérvárt fogadta a Szusza Ferenc Stadionban, a meccset a Fejér megyeiek 1-0-ra húzták be. A találkozó arról is emlékezetes marad, hogy a gyepszőnyeg nagyon rossz állapotban volt. Az MLSZ a meccset követően úgy döntött, hogy az újpestiek egy darabig nem játszhatnak hazai pályán, mivel a játéktér balesetveszélyes.

Újpest: az egyik szövetségi kapitányról suttognak - NB1.hu

 

Az ítéletet követően Litauszkiék a Vidit Szegeden fogadták a Magyar Kupában, míg a bajnokságban a Puskás Akadémiával és a Pakssal Zalaegerszegen csaptak össze a Szusza Ferenc Stadion helyett. Ám úgy tűnik, az albérlet véget érhet. Az nso.hu értesülései szerint befejeződtek az arénában a munkálatok, már az ilyenkor szokásos átadás-átvételi, engedélyeztetési folyamatok vannak hátra. Vagyis ha az Újpest megkapja a szükséges engedélyeket, akkor amint folytatódik a bajnokság, a Szuszában fogadhatja a riválisait. Az Újpest a következő játéknapon a Honvédot fogadja, de hogy ezt a meccset mikor rendezhetik meg, nem lehet tudni...
 

Legfrissebb híreink