Újpest: egy légiós távozott

Hamarosan érkezőket is bejelenthetnek.

Forrás: ujpestfc.hu

ÍME, AZ ÚJPEST HIVATALOS BEJELENTÉSE:

,,23-án lépnek először pályára felkészülési mérkőzésen

A mai napon, azaz január 12-én hölgyeink is visszatértek a Tábor utcába, és nekilátnak a tavaszi szezonra való felkészülésnek. Vezetőedzőjüket, Oroszi Sándort kérdeztük a pihenő alatt történt változásokról, illetve a következő hetek programjáról.

Sikerült pihenni a szünet alatt?

Sajnos szomorú hírrel zárult az előző év, ugyanis egy kollégánk, Kósa János, a Nyírség Női Sport Club alapítója, elnöke itt hagyott minket. Régóta dolgoztunk már együtt ebben a sportágban, a két klub is nagyon jó viszonyt ápol, több futballistánk is az ő kezük alatt pallérozódott karrierje valamely szakaszában. Természetesen a klub képviseletében néhány játékosommal a végső búcsújára is elkísértük tegnap, nagy vesztesége ő a női futballnak. De visszatérve a kérdésre, az igazság az, hogy nem vagyok az a pihengetős típus, egy-két nap aktív kikapcsolódás után már elkezdtük szervezni az edzőtábort és a meccseket. Örömmel töltött el, hogy nem csak én gondolkodtam így, és jópáran jelentkeztek nálam a két ünnep között külön edzésre.

A keretben lett változás, illetve vannak még kiszemeltjeink?

Ahogy az év végén is mondtam, első körben „házon belül” néztem körbe, és két játékost a futsal csapatunkból a nagypályára „átcsábítottuk”. Biztosan lesz egy távozónk, idegenlégiósunk, Molly Kuhbacherre nem számíthatunk tavasszal, mert haza kell utaznia az Egyesült Államokba. Még nem végleges a keret, de reményeim szerint csak érkezőkről kell majd beszámolnom. Örömteli, hogy Kuhár Réka hosszú sérülést követően lassan visszatér, ez felér egy új igazolással, bízom benne, hogy hamar visszanyeri régi formáját, ami komoly erősítést jelentene.

Kialakult már a következő hetek menetrendje?

Azt gondolom, hogy nagyjából igen. Már le van kötve négy felkészülési mérkőzésünk, elsőként 23-án jön hozzánk a Komarno, majd pár nappal később, 27-én pedig az Astrával mérjük össze erőinket. Utána a tervek szerint elutazunk edzőtáborba, ahol további meccseket fogunk lejátszani, többek közt, ha minden a megbeszéltek szerint történik, akkor egy utánpótláskorú fiú csapat ellen is pályára lépünk."

Legfrissebb híreink