Újpest: e-meccs szurkolókkal

Nem maradnak meccs nélkül a drukkerek.

Forrás: Újpest FC/Facebook

Május 2-án a Ferencváros ellen játszott volna e-bajnoki meccset az Újpest, ám a zöld-fehér klubvezetés úgy döntött, hogy a játékosaik nem vehetnek részt semmilyen ilyen kezdeményezésben. Nem csak az Újpestet érinti a döntés, senki más ellen sem állhatnak ki a Fradi játékosai.

Amikor ez kiderült, nem estek kétségbe Újpesten. Virtuális meccs lesz, azonban nem zöld-fehér lesz az ellenfél, hanem lila. Csongvai Áron, az újpestiek középpályása ellen méretheti meg magét egy szerencsés szurkoló. Amennyiben a kiválasztott drukker sikerrel veszi a Csongvai által nyújtott akadályt, egy óriás pizzával is üdítővel lesz gazdagabb.

A jelentkezés borzasztóan egyszerű, az Újpest Facebook-posztja alár kell annyi beírni, hogy: Zöld helyett csak a Lila!

 

Újpest FC (hivatalos)

Legyél Te a hétvége sztárja! Játssz Csongival szombaton 14:00 órától... e-dzőmeccset :) Ehhez nincs más dolgod, mint a poszt alá beírni, hogy: Zöld helyett csak a Lila! és a legnehezebb lépést már meg is tetted, hogy szombaton Te játszhass középpályásunk, Csongvai Áron ellen.

 

Az összecsapás ideje alatt ismét lesz lehetőség jótékonykodni, a közvetítés Twitch-oldalán a DONATE gombra kattintva, így segítve az OMSZ munkáját.

Legfrissebb híreink