Újpest-Budafok: Rogan a jövőbe tekint, Csizmadia büszke - REAKCIÓK

Értékes egy pont és pontvesztés.

Forrás: Párt András/sport365.hu

Mint ismert, 1-1-es döntetlent játszott egymással az Újpest és a Budafok. Predrag Rogan szerint elvesztettek két pontot, míg Csizmadia büszke a csapatára.

 

 

A vezetőedzők így nyilatkoztak a meccs után:

Predrag Rogan (Újpest): „Különbség volt az első és a második játékrész között. De azt azért el kell mondjam, hogy a második félidőben is mi tartottuk elsősorban ellenőrzésünk alatt az összecsapást. Egyetlen egy jó, igazán veszélyes lövése volt az ellenfelünknek, ez pedig az a csodálatos szabadrúgás gól. A fiúknak nem róhatok fel semmit, úgy érzem kiadták magukból a maximumot, de egyértelműen ez ma nem volt elég ahhoz, hogy itthon tartsuk a három pontot. Elemeznünk kell a találkozót, úgy látom, hogy még több fegyelemre, még több türelemre van szükség. A területvesztést is valahogy jobban kordában kell tartani, mert tulajdonképpen ez vezetett aztán a szabadrúgáshoz, és aztán az egyenlítő találathoz. Elvesztettünk két pontot, igen, de nem érzem ezt még veszélyes dolognak, éppen csak elrajtolt az idei kiírás. Nagyon sok mérkőzés vár ránk, mi is előre tekintünk, és készülünk a következő megmérettetésre.”

Csizmadia Csaba (Budafok): ,,Ez egy nagyon értékes pont, újoncként egy ilyen nagy múltú klub ellen. Az elején nagyon nagy nyomást helyeztek ránk, tudtuk, hogy le fognak támadni. Továbbra is azt mondom, hogy szoknunk kell a ritmust és hogy ismerjük fel a helyzeteket. Sokkal gyorsabban kell gondolkoznunk. Az Újpest vezetése után nem adtuk fel, az egy pont miatt büszke vagyok és elégedett."

Legfrissebb híreink