Újpest: beindul a játékoskeringő

Egy játékosért pénzt is kapnának a lilák.

Forrás: Újpest FC

Még mindig nem dőlt el matematikailag, hogy a következő kiírásban is az NB I-es bajnokság tagja lesz-e az Újpest, de Predrag Rogan vezetőedzővé történt kinevezése óta szárnyakat kaptak a lila-fehérek.

Ennek ellenére úgy néz ki, hogy a nyáron új csapat építésébe kezdhetnek majd a klubvezetők.

A lejáró szerződésű játékosok közül az nb1.hu már január elején elsőként megírta, hogy Zsótér Donátot és Litauszki Róbertet is csábítja a Vasas, már akkor hozzátéve azt, hogyha lesznek az átigazolások, akkor azok a nyáron következhetnek majd be.

Nos, híreink szerint Litauszki közel került azzal a Vasassal a megállapodáshoz, mely gárda egyébként ma kezdi el a felkészülését. 

A híreink szerint Zsótér is közel van a megállapodáshoz, csak ő nem a Vasassal, hanem azzal a Honvéddal, amelyik gárdával, a lilák kölcsönjátékosaként lett bajnok.

Kérdéses Balázs Benjámin sorsa is, neki is lejár a szerződése a nyáron, az nb1.hu úgy tudja, nem állapodott meg a vezetőkkel a további közös együttműködésről.

Obinna Nwobodo iránt még mindig érdeklődik a Feyenoord, a légiósnak 2022 nyaráig van szerződése az Újpesttel, így érte pénzt kapnának a lilák, ha távozna (nem csak a Feyenoord figyeli), ráadásul nem is keveset, mert 400 ezer euróra taksálják a piaci értékét.
 

Legfrissebb híreink