Újpest: az ügyvezető igazgató elmondta meddig marad Vignjevics

A Szusza Ferenc Stadion gyepéről is beszélt.

Forrás: MTI

Berta Csaba az Újpest ügyvezető igazgatója szerint nem képességbeli hiányosságok a hullámvölgy okai, valamint nem bánja, hogy nem sablonnyilatkozatokat adnak a játékosok, persze az etikai kódex betartása mellett.

Berta elmondta a Nemzeti Sportnak, hogy nincsenek könnyű helyzetben, megítélése szerint a csapat elsősorban mentális gondokkal küzd, mert nem valószínű, hogy ősz óta elfelejtettek volna focizni a játékosok. Először a fejekben kell rendet rakni, ha el akarnak indulni felfele a tabellán.

Az edző személyének a kérdésében az utolsó szó a tulajdonosé, Roderick Duchateleté. A belga tulaj már korábban is hangsúlyozta, hogy az idény végéig Nebojsa Vignjevics marad a kispadon.

Berta elmondta továbbá, hogy nem talált kivetnivalót sem Litauszki, sem Novothny nyilatkozatában. Ugyan a csapatkapitány száját elhagyta egy vulgáris szó, de ilyen előfordul élő adásban.

A Szusza Ferenc gyepéről és arról, hogy tartható-e az áprilisi hazatérés, ezt mond el:

 

,,Igen, a jelek szerint minden a tervek szerint halad. Jelenleg is épp szövik a gyepszőnyegbe a műfüves szálakat. Március közepén kezdődhet a tesztidőszak, a válogatott mérkőzések miatti bajnoki szünetben pedig edzőmérkőzésen próbáljuk majd ki az új gyepet. Ezután az MLSZ szemrevételezi a pályát, és reményeink szerint megadja rá a használati engedélyt. Úgy készülünk, hogy április negyedikén már a Szuszában fogadjuk a Budapest Honvédot."

Legfrissebb híreink