Újpest: a Viditől érkezett fiatal magyar támadó - reakció

Hivatalos bejelentés.

Forrás: ujpestfc.hu

Az NB1.HU korábban többször is jelezte, hogy Csoboth Kevin az Újpest játékosa lehet, legutóbb kedden foglalkoztunk a témával.

Csütörtökön eldőlt a futballista sorsa, íme az újpestiek közleménye:

"Csoboth Kevin Újpestre helyezi székhelyét!

Az őszi szezontól nálunk futballozik a fiatal támadó

Csoboth Kevin fiatalon, alig 16 évesen, 2016-ban igazolt Magyarországról a Benfica korosztályos csapatához, ahol 2021 nyaráig járta a ranglétrát, egészen a nagymúltú portugál klub második csapatáig. Innen MOL Fehérvár FC-hez került, ahol nem tudta megszilárdítani helyét, így tavasszal már a Szeged-Csanád Grosics Akadémiában villantotta meg tehetségét, 14 meccsen 5 góllal és 3 gólpasszal jelentkezett be. A kölcsönből visszatért Székesfehérvárra, így felvettük klubjával és vele a kapcsolatot. A még mindig csak 22 éves csatár mindkét oldalon bevethető a széleken, ahol jól tudja kamatoztatni gyorsaságát és cselezőképességét.

Kevin így nyilatkozott, miután aláírta szerződését:

„Nagyon boldog vagyok, hogy az Újpesthez igazolhattam, hiszen egy ilyen nagy múltú klubnál megtiszteltetés játszani. Én erre úgy tekintek, mint egy hatalmas előrelépés a karrieremben. Szeretnék a csapatban jól szerepelni és azért dolgozni, hogy az élmezőnyben végezzünk, személyes motivációm pedig, hogy minél többet tudjak pályára lépni a szezon során. Remélem a szurkolók is örömmel fogadnak és minél többen kilátogatnak a mérkőzésekre, én mindent meg fogok tenni ezért!”

A 174 centiméter magas játékos a 77-es számú mezben fog szerepelni lila-fehérben!"

FRISSÍTÉS:

19.02:

Legfrissebb híreink