Újabb topbajnokságban bizonyíthat a magyar válogatott játékosa

Két országból is csábítják.

Forrás:

Nagyon úgy fest, hogy új fejezet kezdődik Nagy Ádám karrierjében. Olasz sajtóhírek szerint a Bologna magyar válogatott játékosát több Bundesliga-csapat mellett egy spanyol gárda is csábítja. A magyar futballistához valószínűleg nem ragaszkodik Szinisa Mihajlovics vezetőedző, aki az előző idényben is kevés bizonyítási lehetőséget adott Nagynak.

Állítólag Nagy utódja Hollandiából érkezhet a Bolognához. A Serie A-ban szereplő egylet érdeklődését Jorrit Hendrix keltette fel, ő jelenleg a PSV-ben keresi a kenyerét.

Az nso.hu megkereste a Nagy Ádámot képviselő menedzserirodát is. Kövesdi Viktor kijelentette, hogy vannak Nagynak kérői, de nem hajtja őket a tatár.

"Vannak érdeklődések, sőt több ajánlat is érkezett már, de nem kapkodunk, nincs rá okunk, szeretnénk a játékossal közösen, körültekintően a lehető legjobb döntést meghozni, Ádám addig is a Bolognával készül, jelenleg éppen edzőtáborban van a csapattal.

A cél az, hogy a top öt bajnokság valamelyikében futballozhasson, olyan klubnál, melynél a lehető legtöbb játéklehetőséghez juthat, ennek érdekében kölcsönszerződés és végleges váltás is elképzelhető.

 

Azokat az érdeklődő klubokat, melyek Ádám számára is érdekesek lehetnek, összehozzuk a Bolognával, és amennyiben megállapodás születik, felgyorsulhatnak az események" - nyilatkozta Kövesdi. 

Legfrissebb híreink