Újabb részletek a megkéselt volt NB I-es focista haláláról

Lánya érzelemdúsan gyászolja.

Forrás:

Az nb1.hu-n is beszámoltunk arról a szomorú hírről, hogy albérlője halálra késelte Lazsányi Lászlót, aki játékosként többek között a Csepel együttesét is erősítette. 

Ezzel az üggyel most az Index foglalkozik. A portál friss részleteket közölt a gyilkosságról, ezeket változtatás nélkül közöljük:

"Az egész sporttársadalmat megrázta Lazsányi László egykori NB I-es labdarúgó, Deutsch Tamás apósának meggyilkolása. Most kiderültek a tragédia részletei is, a gyanúsított előzetes letartóztatásáról pedig hétfőn dönt a bíróság.

Úgy tudni, a gyilkosság gyanúsítottja egy 57 éves informatikus férfi, aki egy éve érkezett a kétszintes, a Duna partján álló apartmanházba bérlőként. Eleinte normálisan fizette a bérleti díjat, néhány hónappal ezelőtt azonban már késett vele, és az utóbbi hónapokban már egyáltalán nem fizetett. Emiatt többször is távozásra szólították fel, és Lazsányi László is határozottan kérte, hogy hagyja el a szobáját. Többször is cserélték a zárat, de hiába, azt is felfeszítette.

Ez történt péntek délután is. A férfi a nála lévő vadászkéssel feszítette fel a zárat. Erről viszont az épület többi lakója értesítette Lazsányit, aki a helyszínre ment, hogy számonkérje. A kettejük közötti veszekedés tettlegességig fajult, és a korábban a behatoláshoz használt vadászkéssel az albérlő megszúrta az egykori focistát.

Az incidens után mentőt hívtak, akik a helyszínre érkezve megpróbálták újraéleszteni a megkéselt áldozatot, de nem tudták megmenteni Lazsányi László életét. A rendőrség még a helyszínen elfogta a gyanúsítottat.

"A Fővárosi Főügyészség kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását, erről hétfőn dönt majd a bíróság" – közölte Bagoly Bettina ügyészségi szóvivő. Az épület gondnoka elmondta, milyen embernek ismerte az áldozatot:

"Laci remek ember volt, mindenki szerette. Valósággal rajongott a házért, sok időt töltött itt. Ő intézte a bérléseket, a kifizetéseket, a foglalásokat. A veje, Deutsch Tamás is többször megfordult itt."

Közölte: az épületben egyelőre felfüggesztették a szobák hirdetését, valamint az ünnepi időszakra tervezett zenés szórakoztató programokat is törölték."

Újabb részletek derültek ki az egykori labdarúgó, Lazsányi László meggyilkolásáról

 

Eközben Lazsányi László lánya érzelemdús posztot osztott meg a Facebookon:

"Apunak ma VAN a születésnapja

Lazsa ma LENNE 67 éves. Aput, Apát, Lacit, Öreget, Fatert, Papát, Lacikát ugyanis a barátai mellett még a családon belül is sokszor így hívtuk, LAZSA!

Nem tudjuk vele ünnepelni a születésnapját, Ádvent második vasárnapját, mert két napja már nincs köztünk. Meghalt. Meggyilkolták. Elvették az életét.

Felfoghatatlan. Nincsenek rá szavak.

A borzalmas tragédiáról csak a hivatalos rendőrségi és mentőszolgálati közlések felelnek meg a valóságnak.  

Imádott unokája, Deutsch Dániel LÁSZLÓ már tudja, hogy egy rossz ember rátámadt a Papára, aki nem tudta megvédeni magát és meghalt. Édesanyám ötven év jóban-rosszban, holtomiglan-holtodiglan szerelem és házasság után vesztette el a férjét.

Én teljes szívemből hálás vagyok a sorsnak, hogy a lánya lehettem. Apu remek labdarúgó volt, csodálatos ember! És csodálatos dolog, hogy büszke lehettem rá és mindig érezhettem a hitét és támogatását, mikor a munkámról volt szó.

Édesanyám, a fiam és a férjem nevében is köszönjük mindenkinek, aki osztozik a gyászunkban, köszönjük a számtalan részvétnyilvánítást

Lazsányi László György búcsúztatásáról természetesen értesíteni fogjuk a barátait, ismerőseit, sporttársait!

A gyászunk személyes és fájdalommal teli, a családra tartozik.

Kérjük a sajtó munkatársait, tartsák tiszteletben a gyászunkat.

Szeretlek Apa"

Legfrissebb híreink