Újabb mérföldkőhöz érkeztünk: megújult az nb1.hu!

Budapest – Jelentős fejlesztések, új kinézet, új oldalak!

Forrás:

Az elmúlt időszakban nem csak a híreket gyártottuk, a háttérben hatalmas előkészületek zajlottak, hogy új fejezetet nyithassunk az nb1.hu 1999 óta íródó történetében. Az nb1.hu nem csak új köntöst kapott, hanem összefűztük az nb2.hu és az nb3.hu oldalaival, hogy a magyar foci szerelmesei a legátfogóbb képet kapják a hazai labdarúgás történéseiről, de az egyéb sportok rajongói is friss híreket kaphatnak majd a sport365.hu révén.

 

 

Az nb1.hu 2000-ben

 

Honlapunk továbbra is beszámol az élvonalbeli bajnoksággal, a magyar válogatottal, a Magyar Kupával, a futsallal, a női- és utánpótlás válogatottakkal kapcsolatos történésekről, de nyomon követjük az NB II-es és NB III-as bajnokságok legérdekesebb eseményeit is.

 

 

2001-ben

 

A szurkolói szubkultúra életét képező beszámolók ugyanúgy részesei lesznek a mindennapjainknak, mint megalapításunk óta, hozzáállásunk nem változik. A magyar labdarúgás minden szereplőjének lehetőséget és felületet biztosítunk a véleményformálás lehetőségére.

 

 

2002-ben

 

Újításként mindhárom nemzeti bajnoksággal foglalkozó oldalunkon kiemelt figyelmet szentelünk majd a csapatok és játékosok által a közösségi média felületein kifejtett tevékenységeinek, képekkel, bejegyzésekkel, videókkal.

 

 

2003-ban

 

Új online közvetítési felületeinken természetesen az NB I-es bajnokság mérkőzései mellett továbbra is élőben számolunk be a magyar válogatott összes fellépéséről, valamint az utánpótlás válogatottak és a Magyar Kupa legérdekesebbnek ígérkező találkozóiról.

 

 

2006-ban

 

Reméljük, minden kedves olvasónk örömmel veszi a változtatásokat és szívesen használja majd a megújult oldalakat.

 

Az nb1.hu csapata

Legfrissebb híreink