Újabb megható bejegyzést osztott meg Marco Rossi - kép

Elgondolkodtató üzenet a kapitánytól.

Forrás: MTI

Az eredeti forgatókönyv alapján a magyar válogatott március 26-án lépett volna pályára Bulgáriában nagyon fontos mérkőzésen. Ám a koronavírus mindent átírt, a mieink sem tudnak csütörtökön pályára lépni Szófiában. 

Azzal kapcsolatban még nincs hivatalos döntés, hogy mikor pótolhatják a mérkőzést. Bolgár sajtóinformációk szerint a két csapat június 4-én csaphat össze egymással. Amennyiben a mieink két vállra fektetik Bulgáriát, akkor az Izland-Románia párharc győztesét fogadhatják a Puskás Arénában, vagyis a budapesti létesítményben kvalifikálhatnánk magunkat az Eb-re.

Magyar válogatott akar lenni az NB II-es klub játékosa - videó - NB1.hu

 

Ezekben a napokban Marco Rossi gondolatai sem csak a futball körül forognak. A szövetségi kapitány egy új poszttal jelentkezett a Facebookon. Az olasz szakember két képet osztott meg. Rossi szerint a felvételek karrierje csúcspontjait mutatják be. A felső képen még a Sampdoria játékosaként látható a mester, az alsó képen pedig már a magyar válogatott szövetségi kapitányaként öleli magához Sallai Rolandot. Rossi a fotók mellett fontos üzenetet is megfogalmazott a követőinek:

"Ez a rettenetes helyzet változik, és remélem, hogy hamarosan újrakezdhetjük az életünket. Az új életünket. Mert egy valamiben egészen biztos vagyok: amikor ez a „háború” véget ér, már nem ugyanezek az emberek leszünk" - hangoztatta Marco Rossi. 

Marco Rossi

 

Legfrissebb híreink