Újabb magyar válogatott mutatkozott be az angol másodosztályban

Nagy Ádám csapatának a meccse a 98. percben dőlt el.

Forrás:

Újabb magyar játékossal bővült az angol másodosztályban valaha pályára lépett honfitársaink névsora. Az történt ugyanis, hogy szerda este a Hull Cityben, a Nottingham Forest elleni, idegenbeli meccsen a 73. perctől először kapott bizonyítási lehetőséget Balogh Norbert. Balogh a magyar válogatottban eddig kétszer lépett pályára.

A vendégek már 2-1-re mentek a kétszeres BEK-győztes otthonában, amikor az első góljukat szerző Josh Magennist kiállította a játékvezető. Utána nem sokkal lett becserélve a magyar.

A Hull sikerével feljött a 15. helyre, a Nottingham a nyolcadik.

Győzött Nagy Ádám csapata, a Bristol City is – a Charlton elleni győztes gól a 98. percben született. A magyar válogatottat, nem nevezték, csapata felkapaszkodott a negyedik pozícióba.

 

„Egyáltalán nincs közel. Ez már nagyon-nagyon frusztráló. Ma (október 19-én) kapott egy szteroid tartalmú injekciót, aminek következtében legalább tíz napig nem is számolhatunk vele, nem csinálhat semmit. Nem tudom, hogy mit csinált, vagy mit nem a magyar válogatottal, de az biztos, hogy rosszabb állapotban jött vissza, mint ahogyan elengedtük. Erről inkább nem is beszéltek többet” - mondta Lee Johnson menedzser.

 

Sajtóhírek szerint nagyjából 10 nap múlva kezdheti el az edzéseket.
 

Legfrissebb híreink