Újabb magyar játékost igazolhat Korhut klubja

Lejár a szerződése a játékosnak.

Forrás: MTI

Az nb1.hu-n is beszámoltunk arról, hogy Megyeri Balázs a következő szezonnak új csapatban vághat neki. A 30 éves kapus szerződése az idény végén lejár az Atromitosznál. Megyeri már korábban kijelentette, hogy nem kívánja meghosszabbítani a kontraktusát. 

Úgy fest, csapatot vált a magyar válogatott kapus - NB1.hu

 

Úgy fest, a hálóőr Görögországon belül vált csapatot. A metrosport.gr értesülései szerint Megyeri felkeltette az Arisz Szaloniki érdeklődését. Megyeri mellett Carlos Abad nevét is bedobta a portál. Az Arisz együttesénél Julián Cuesta szerződése lejár, és az utódját kereshetik az elöljárók.

A metrosport.gr arra is rávilágít, hogy Megyeri és Abad is szabadon igazolható lesz nyáron. Megyeri mellett szólhat a nagyobb rutin, hiszen Abad öt évvel fiatalabb. Abad ebben az idényben 23 bajnokin védte a Xanthi kapuját, ezzel szemben Megyeri 16 összecsapáson bizonyíthatott a görög ligában. 

Άμπαντ και Μέγερι στη "ζυγαριά" για τον Άρη

 

Amennyiben Megyeri valóban az Ariszban folytatja a pályafutását, Korhut Mihály személyében magyar csapattársa is lehet. Korhut tavaly télen csatlakozott a mostani gárdájához, a mostani idényben 30 tétmérkőzésen lépett pályára. 

Megyeri Balázs egyszer szerepelt a magyar válogatottban, 2016-ban egy svédekkel vívott találkozón jutott szóhoz. 

Legfrissebb híreink