Újabb magyar fiatal debütált a Puskás Akadémiában

Ebben a bajnokságban már az ötödik.

Forrás:

ÍME, A PUSKÁS AKADÉMIA BEJELENTÉSE:

"Saját nevelésű védőnk, Deutsch László a Kaposvár ellen mutatkozott be a magyar élvonalban.
Deutsch László 2015-ben érkezett akadémiánkra, s a korosztályos ranglétrát végigjárva 2017 júniusában az Érd elleni bajnokin debütált NB III-as csapatunkban, ahol összesen 26-szor lépett pályára. 2018 januárjában a felkészülést – a később Magyar Kupa-fináléig menetelő – NB I-es gárdákkal kezdte meg. 2018 nyarán került másfél évre kölcsönbe Csákvárra. A másodosztályban 34-szer ölthette magára partnerklubunk mezét.  A mostani szezonban alapembere volt a Visinka Ede vezette „sikercsapatnak”, amely a negyedik helyen tölti a Merkantil Bank Liga téli szünetét.

Fiatalok és légiósok: sok játékos debütált az NB I-ben a hétvégén - NB1.hu

Szombaton a 17. fordulóval folytatódott a küzdelem az NB I-ben. Sokaknak örökké emlékezetes marad a legutóbbi játéknap, hiszen először szerepeltek a magyar bajnokságban. A hlsz.hu kimutatása szerint 18 labdarúgó esett át a tűzkeresztségen a hétvégén, közülük 14 játékos légiós, míg 4 magyar futballista.

Húszesztendős játékosunk teljesítményével a magyar U21-es válogatott szövetségi edzőjének, Gera Zoltánnak a figyelmét is felkeltette, aki a Norvégia elleni felkészülési mérkőzésen pályára küldte őt. Deutsch László edzőmérkőzéseken már többször lehetőséget kapott NB I-es gárdánkban, de az „igazi” bemutatkozás ideje múlt szombaton, Kaposváron érkezett el az OTP Bank Liga 17. fordulójában. Az 1999-es születésű védő végigjátszotta somogyországi vendégszereplésünket, s ezzel Radics Márton, Tóth Balázs, Skribek Alen és Magyar Zsolt után ő lett az ötödik saját nevelésű játékosunk, aki a szezonban tétmérkőzésen debütált NB I-es csapatunkban."

Szobavizit - Deutsch László és Tamás Nándor

Uploaded by PuskasAkademia on 2020-01-17.

Legfrissebb híreink