Újabb légióst hozna haza a Fradi, a Koloszvárral versenyeznek érte

Magyarország – Bőle Lukács iránt több országból érdeklődnek.

Forrás:

Amint arról beszámoltunk, Florin Prunea a CSMP Iasi elnöke a román sajtóban elmondta, több országból is érdeklődnek a csapat magyar középpályása, a lejáró szerződésű Bőle Lukács iránt, a kérők között van a Ferencváros is – jelezte az nso.hu.

 

 „Bőle Lukács iránt számos országból érdeklődtek már, így Magyarországról is. A Ferencváros egyike a komolyan érdeklődő csapatoknak – erősítette meg az NSO érdeklődésére Florin Prunea nyilatkozatát Panicos Makedonas.

 

„A Fradi a legnagyobb klub Magyarországon, és a hazai játékosok számára hatalmas kihívás a Ferencvárosban futballozni, a bajnoki címért küzdeni, nemzetközi kupában szerepelni, vagyis ez egy nagyszerű lehetőség” – fűzte hozzá a menedzser.

 

„A kérdés viszont továbbra is az, hogy Bőle a jobb anyagi lehetőségeket választva egy orosz, török, azeri, kazah vagy izraeli folytatás mellett dönt-e – mert ilyen ajánlatai is vannak –, vagy kevesebb pénzért, de a szakmai szempontokat jobban előtérbe helyezve a lengyel, belga, román, görög vagy magyar lehetőségek közül választ. Ezt kell elsősorban mérlegelnie, eldöntenie” – folytatta a játékosügynök.

 

Hírek szerint ugyanakkor még egy romániai, kolozsvári folytatás sincs kizárva. Bár Prunea korábban arról beszélt, hogy a román klubok aligha tudják felvenni a versenyt Bőle külföldi kérőivel, a hírek szerint a CFR új tulajdonosa megnövelné a klub költségvetését a következő idényre, és ha Dan Petrescu lenne a csapat új vezetőedzője, akkor ő szívesen szerződtetné is a most befejeződő bajnoki szezonban 32 meccsen kilenc gólt szerző, hármat pedig előkészítő, 27 éves magyar szélsőt.

Miruitával szerződést bontottak - NB1.hu

Miruátával szerződést bontottak

Legfrissebb híreink