Újabb játékost szerződtetett az Újpest

Válogatottsággal is büszkélkedhet a futballista.

Forrás:

Az Újpestnél nincs megállás, a lila-fehérek az elmúlt héten több érkezőt jelentettek be, pénteken pedig arról számoltak be, hogy Antonio Perošević is a klubnál folytatja a pályafutását. Íme az újpestiek közleménye a legutóbbi transzferről:

"Örömmel jelenthetjük be, hogy Antonio Perošević a Megyeri úton folytatja a pályafutását. A 27 éves, 180 cm-es horvát nemzeti tizenegyet megjárt játékos az NB I-es Puskás Akadémia FC-től teszi át a székhelyét Újpestre.

A középcsatár poszton bevethető labdarúgó legutóbb a 2017/2018-as idényben lépett pályára Magyarországon, akkor a felcsútiak színeiben 22 (17-szer kezdett, 5 meccsen csere volt) bajnokin 2 találatot szerzett és 3 gólpasszt jegyzett. Ezenkívül a Magyar Kupa sorozatban 8 összecsapáson 5-ször volt eredményes.

A 11-es mezszámot választó Perošević így nyilatkozott hivatalos oldalunknak a papírmunkát követően:„Nagyon örülök, hogy ide igazolhattam, mivel az Újpest egy nagymúltú csapat, amely kiváló szurkoló táborral rendelkezik. Bízom benne, hogy a kemény munkának köszönhetően a dobogón fogunk végezni a bajnokság végén. ”

Legfrissebb híreink