Újabb játékossal erősített a Fradi

Légióssal bővült a bajnokcsapat kerete.

Forrás:

A Fradi vezetői belehúztak. Pénteken Szécsi Gergő érkezését jelentették be, szombaton pedig Bőle Lukács maradásáról tájékoztatták a közvéleményt. A zöld-fehérek ezúttal egy újabb erősítésről számoltak be: Danylo Ihnatenko a Sahtartól érkezik kölcsönbe a fővárosiakhoz. Íme a zöld-fehérek közleménye az újabb átigazolásról:
 
"Az ukrán Danylo Ihnatenko kölcsönbe került magyar bajnok labdarúgócsapatunkhoz.
 
Oleksandr Zubkov után újabb ukrán középpályást szerződtettünk, ugyanis a Sahtar Donyeck 22 éves játékosa, Danylo Ihnatenko kölcsönbe érkezik a Ferencvároshoz.
 
Ihnatenko 1997. március 13-án született Zaporizhya városában. A helyi csapatban, a Metalurhban nevelkedett, amelynek színeiben 2015-ben mutatkozott be az első osztályban vezetőedzőnk, Sergei Rebrov egykori csapata, a Dinamo Kijev ellen. Két szezon után, 2016-ban szerződtette az ukrán nagycsapat, a Sahtar Donyeck, ahol első sorban az ifjúsági csapatnál számítottak rá. 2018 elején aztán kölcsönbe került a szintén élvonalbeli Mariupolhoz, amellyel az előző szezonban a negyedik helyen végzett, csapattársa volt a nemrég szintén a Fradihoz érkező Zubkov.
 

FTC: eldőlt a román csapatok által csábított játékos sorsa - NB1.hu

Pont kerül Bőle Lukács ügyének a végére.

A 189 centiméter magas Ihnatenko pályafutása során eddig 38 első osztályú bajnokin és 14 kupamérkőzésen lépett pályára, ezeken egyszer volt eredményes és egy gólpasszt adott, illetve egy alkalommal játszott az U21-es ukrán válogatottban."
 

Legfrissebb híreink