Újabb hatalmas rangadó vár a Fradira, feszültség lesz Felcsúton – program

Már most várjuk a 11. fordulót – kettészakadt a mezőny.

Forrás: Mezőkövesd/Facebook

10 forduló telt el eddig a bajnokságból, 3 csapat rendelkezik 22 szerzett ponttal, méghozzá az éllovas Vidi, a második és a bajnokság eddigi legkellemesebb meglepetését okozó Mezőkövesd, valamint az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Ferencváros. A három dobogóssal csak az eddig 20 egységet begyűjtő Puskás Akadémia bírja tartani a lépést.

A Diósgyőr nagyon fontos győzelmet aratott Pakson, és bár a ZTE is megsüvegelést érdemel, hogy pontot szerzett az Újpest vendégeként, a zalaiak kieső helyre kerültek, az utolsó a másik újonc Kaposvár.

A köbvetkező fordulóban újabb hatalmas rangadó vár a Ferencvárosra. Ugye Szerhij Rebrov csapata a múlt héten 1-0-ra győzte le a Groupama Arénában a Derbin az Újpestet, majd csütörtökön El-csoportmeccsen diadalmaskodott 1-0-ra a sorsolás után a csoportfavoritnak tartott CSZKA Moszkva otthonában, nemrég meg a Vidit verte 2-1-re idegenben. Viszont, jön a folytatás, mert a második Mezőkövesd látogat majd a Népligetbe.

Szintén hirig meccs lesz a Kispest Felcsútra látogatása (nem kell ecsetelni, miért...), az Újpest ismét újonc ellen bizonyíthat. A Vidi az életéért harcoló ZTE vendége lesz, nagy csata lesz a DVTk-Kisvárda meccsen is. A Lokinak és a Paksnak meg szintén javítania kellene.

Még alig ért véget a 10. forduló, de már várjuk a 11. játéknapot úgy, hogy hétközben kupafordulót is rendeznek.

Tabellára pillantva kijelenthetjük, kettészakadt a mezőny.

A 11. forduló programja:
november 2., szombat:    

Puskás Akadémia FC-Budapest Honvéd FC 14.30
Ferencvárosi TC-Mezőkövesd Zsóry FC 17.00
Diósgyőri VTK-Kisvárda Master Good 17.00
Kaposvári Rákóczi FC-Újpest FC 17.00
Zalaegerszeg-MOL Fehérvár FC 17.00
Debreceni VSC-Paksi FC 17.00

Tabella a linkre kattintva érhető el

Legfrissebb híreink