Újabb FTC-játékos kerül be a magyar válogatottba? - Rossi reakciója

Felemás érzései vannak a kapitánynak.

Forrás: fradi.hu

Korábban már jeleztük, hogy Marco Rossi online sajtótájékoztatót tartott. Ezen az eseményen többek között az ajánlatairól is őszintén beszélt.

A fradi.hu arról érdeklődött a szövetségi kapitánynál, hogy Pászka Lóránd bekerülhet-e a magyar válogatottba:

"Pászka Lóránd remek teljesítményt nyújtott a Ferencváros tavaszi, Újpest elleni bajnoki mérkőzésén, ám azzal együtt is csupán öt bajnokin és két kupameccsen jutott szóhoz, korábban pedig a másodosztályban játszott, ezért szerintem akkor kondicionálisan még nem állt készen arra, hogy a nemzetközi szinten szerepeljen. A játéka meggyőző volt védekezésben, tisztában vagyok a képességeivel is. Biztos vagyok benne, hogy fejlődni fog még, de egyelőre keveset játszott. Igyekszem mindig elmondani a riportereknek és a szurkolóknak is, hogy a fejlődéshez időre van szükség, ezért azt tudom mondani, hogy ha megfelelő formában lesz, meghívom Pászka Lórándot. Folyamatosan járom a stadionokat, élőben követem a mérkőzéseket. Ha valakit meghívok, annak oka van, mint ahogy annak is, ha valakit nem" - mutatott rá a szövetségi kapitány.

Pászka a téli átigazolási szezonban érkezett a Fradihoz a Soroksártól. A HLSZ adatbankja szerint a 2021/22-es idényben öt NB I-es mérkőzésen jutott szóhoz. 

Legfrissebb híreink