Újabb fordulat Lanzafame átigazolási ügyében

Jelenleg kérdéses az olasz futballista sorsa.

Forrás:

Honlapunk már néhány héttel ezelőtt megszellőztette, hogy Davide Lanzafame visszatérhet egykori csapatához, a Budapest Honvédhoz. A napokban újra felerősödtek azok a hangok, amelyek az olasz futballista klubváltásáról pletykálnak. 

A 888.hu értesülései szerint mégsem lehet mérget venni arra, hogy Lanzafame újra a kispesti együttesben ontja majd a gólokat. A portál azt megerősíti, hogy a Fradi és a Honvéd vezetői megegyeztek egymással, ám Lanzafame olyan dolgokat követel a zöld-fehérektől, amit nem hajlandóak teljesíteni.

"Úgy tudjuk, a futballista olyat akar, ami most nem járna neki a szerződése szerint. Lanzafame azokat a pluszpénzeket is követeli, amelyeket csak akkor kaphatna meg, ha a bajnokságban játszana a Ferencváros színeiben. A Fradi azonban még nem is lépett pályára az idei kiírásban" - írja a 888.hu.

 

Lanzafame szerződése 2021-ben jár le a Fradinál, értékét 1,5 millió euróra becsüli a Transfermarkt. A rutinos olasz futballista az előző szezonban 16 góllal vétette észre magát a bajnokságban. 
 

Legfrissebb híreink