Újabb balhé a brazil kapus miatt Kisvárdán - reagált a sportigazgató

"Visszavonulása" után sem nyugszik a légkör, holott még él a szerződése.

Forrás: kisvardafc.hu

Korábban az nb1.hu is többször beszámolt arról, hogy az utóbbi időszak egyik legjobb NB I-es kapusa, Felipe bejelentette, térdfájdalmai végett távozni szeretne Kisvárdáról, felhagy a labdarúgással és a családjára szeretne koncentrálni. A kisvárdai stáb elfogadta a döntést, és gondoskodott is a pótlásáról, a Mezőkövesdtől Dombó Dávid érkezett.

Kapust igazolt a Kisvárda - de mi lesz Grozavval? - NB1.hu

 

Igen ám, csakhogy a korábban a "fogfájós balhéjáról" is ismert (nem tudtak semmit arról, hogy hol tartózkodik, volt szó arról, hogy távozik, majd mégis visszatért, és egészségügyi okokra hivatkozott - végül új esélyt kapott) 35 éves brazil hálóőrrel kapcsolatban hazájában robbant a bomba, miszerint hazautazását követően jelenleg a harmadosztályú Botafogo PB-vel tárgyal egy esetleges szerződésről. Itt válik különösen érdekessé a történet, és nem csupán azért, mert Felipe azt is kijelentette a szabolcsi alakulatnál, hogy esze ágában sincs máshova igazolni ("Ne gondolják, hogy az áll a háttérben, hogy máshol szeretném folytatni a pályafutásomat, ennek jeleként a játékjogom felszabadítását sem kérem", fogalmazott két hete), hanem azért is, mert még élő megállapodása van a várdaiakkal.

Élő közvetítés az átigazolásokról - kispesti és újpesti kiszemeltek - NB1.hu

 

"Ahogy korábban már említettem, Felipe kezdeményezte nálunk a szerződése felbontását, és bár ez  folyamatban van, egyelőre nem történt meg. Nekünk azt mondta, nem akar máshol futballozni. Ha esetleg meggondolta magát, és, mondjuk, a nyáron mégis a folytatás mellett dönt, tegye. Ha viszont már most tavasszal is játszani akarna – hangsúlyozom, erre egyelőre  nincs lehetősége –, azt becsapásként fognám fel" - mondta az üggyel kapcsolatban a Nemzeti Sportnak Révész Attila sportigazgató.

Mintha picit hasonló lenne a "visszavonulás" téma a "fogfájáshoz", aminek a célja, hogy mindenképp elhagyja Kisvárdát - úgy érezzük, az ügynek folytatása következik...

FRISSÍTÉS:

20.28: A szappanopera állomásai

Felipe Magyarországon - a szappanopera állomásai - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink