Újabb átigazolási ötlet a Puskás Akadémia edzőjétől

Megvan a harmadik halmaz is.

Forrás: Puskás Akadémia

Harmadik évben végzett egymás után a dobogón a Puskás Akadémia. Tavaly második lett a gárda, a mostani bajnokságban és a kettővel ezelőttiben a harmadik helyen végzett.

Két nappal ezelőtt már jeleztük, hogy Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője már nyilatkozott az átigazolási terveikről:

„Örülök a bronznak, de szerintem az ezüstérmet is elérhettük volna, ha nincs ennyire sok döntetlenünk. Szeretnénk egy-két jó támadót igazolni. Zahedi személyében elvesztettünk egy jó játékost (ő a DVSC elleni meccsen sérült meg - a szerk.). Kozak pedig nem nálunk szerepel az új szezonban. A védelembe is szeretnénk egy jó játékost hozni. Az álmom az, hogy olyan magyar játékosokat hozzunk vissza, akik korábban a Puskás Akadémiában szerepeltek. Ha meg kell neveznem, akkor Zsótér Donátot, Gyurcsó Ádámot vagy Kleinheisler Lászlót említhetném. Velük lenne egy erős magyar vonal a csapatban" - mutatott rá Hornyák Zsolt.

És most itt egy újabb, átigazolási szelet, mert Hornyák a Puskás Akadémia sajtóosztályának, melynek tagjai a Kispest elleni 2-1-es vereség után elmondta, hogy „Erősíteni kell a keretet, akár magyar játékosokkal, akár saját fiatalokkal, akár megfelelő kvalitásokkal rendelkező légiósokkal”.

Legfrissebb híreink