Új játékosokra is szüksége van a dunaszerdahelyi edzőnek

Ajándékot kapott a volt mezőkövesdi tréner.

Forrás: Facebook/FK Pohronie

Radványi Miklóssal, a garamszentkereszti Pohronie FC dunaszerdahelyi vezetőedzőjével a szlovák sportnapilap készített interjút - ebből idézett társoldalunk, a felvideksport.hu

A korábbi mezőkövesdi tréner csapata jelenleg az utolsó helyen áll a szlovák bajnokságban, de az utóbbi mérkőzéseken javult formájuk, a három meccs alatt szerzett 7 pont után nyilatkozott Radványi a Športnak. Így kezdte: „Ez volt a legszebb ajándék, amit idén kaptam a Mikulástól. Örülök, hogy a fiúk szombaton küzdöttek a győzelemért. Megmutatták a karakterüket és otthagyták a szívüket. Látszódott, hogy szeretnék megőrizni az élvonalbeli tagságot a Pohronienek, ami nagyon boldoggá tesz."

Az öltözőben már a ViOn elleni döntetlen után is jobb lett a hangulat, amit csak fokoztak a győzelmek. Radványi szerint ez nagyon sokat segített. „Azt vallom, hogy az öltöző szent. Ha ott minden működik, akkor jönni fognak az eredmények is. Örülök, hogy közel kerültünk a Nyitrához és a Szered sincs messze” – utalt a tréner arra, hogy már csak egy, illetve négy pont a hátrányuk a riválisok mögött.

A szerdahelyi mester szerint már a Nagyszombat elleni mérkőzésen is megjöhetett volna az első siker, de a sok sérült miatt nem tudták megőrizni a 2-0-s vezetésüket és végül ott nem szereztek pontot. „Azt mondják ilyenkor, hogy rosszkor jött a szünet, de már láttam a játékosokon, hogy rájuk fér a pihenés.

Január 6-án kezdünk, és jól felkészülünk. Biztos vagyok benne, hogy még erősebbek leszünk. Fontos, hogy először megtanuljuk, hogyan nem kapunk ki, aztán jöhet a győzelem tanulása is. Ezen az úton vagyunk. Persze azt is tudom, hogy új játékosokra is szükségünk lesz minden csapatrészben.

 

Ezen már dolgozunk, és ha minden sikerül, akkor nagyobb lesz a konkurencia” – tért ki arra a mester, hogy bár nem jött a legjobbkor a tél, de így is pozitívan látja a jövőt.

Legfrissebb híreink