Új "játékosa" lesz a DVTK-nak

Ráadásul nem csupán tizenegyen lesznek a pályán.

Forrás: dvtk.eu

 

Elképesztő mérkőzésen van túl a DVTK az NB I-ben, többek között Vernes Richárd triplájának köszönhetően 4-4-es döntetlent játszottak a Honvéddal szombaton. Az igencsak furcsára sikeredett találkozót követően ugyan még nem maradt benn, de amennyiben nyernek az utolsó körben az Újpest ellenében, úgy biztosan az elsőosztályban fognak futballozni jövőre is.

Tizenegyes volt - interjú a Diósgyőr triplázó játékosával - NB1.hu

Ehhez Fernando szavai alapján egy tizenkettedik játékosra is szükségük lesz. "Az volt a legfontosabb célunk, hogy elhagyjuk a kiesési zónát. A meccs előtt arról beszéltünk, hogy a bajnokság hajrájában az érzelmek és a motiváció a legfontosabb, ekkor már az utolsó tartalékokat kell mozgósítani. Természetesen az edzői eszköztárban szereplő taktika és hasonlók is fontosak, de a finisben háttérbe szorulnak. Büszke vagyok a csapatra, a játékosokra, ismételten megmutatták, hogy nagyszerű emberek. Vernes Richárd az egyik legtehetségesebb játékos, ma is akkor lépett elő, amikor nagy szükségünk volt rá. Elvállalta a büntetőt, pedig ilyen helyzetben egyáltalán nem könnyű azt értékesíteni. A szabadrúgással sem lepett meg, mert kiváló rúgótechnikával rendelkezik, és napról napra látom, mennyit gyakorolja a rögzített szituációkat az edzések után. Amikor a Honvéd megfordította az eredményt, akkor ismét betalált. A mesterhármasával nagyon fontos pontot szereztünk, ami akár bennmaradást is érhet. Védekezésben azonban többet várok tőle. Támadásban csodálatos teljesítményt nyújtott, három gólt lőtt, de nekem edzőként az egész pályát kell néznem. Ha ezen a területen is fejlődik, akkor a magyar bajnokság egyik legjobb játékosa lehet."

"Egy biztos, a jövő héten kezdeni fog, mellé keresek még tíz társat. Köszönjük a szurkolóknak, hogy ilyen sokan érkeztek Miskolcról, és végig mögöttünk álltak. Biztosan élvezték a mérkőzést, mindig csodálatos érzés, ha a csapatod négy gólt lő idegenben. Jövő vasárnap az Újpest ellen számunkra újabb döntő következik, ahhoz, hogy akkor is sikeresek legyünk, ismét szükségünk lesz a 12. játékosra" - fogalmazott.

 

A meccs legvitatottabb jelenetére sokáig emlékezni fogunk.

Így ítéltek botrányos 11-est a Honvéd-DVTK-n - videó - NB1.hu

Legfrissebb híreink