Új fejezet kezdődött Nagy Ádám életében - videó

Először adott interjút, mióta visszatért a csapatához.

Forrás: bcfc.co.uk

Az első interjúját adta a Bristol City-nek Nagy Ádám, mióta visszatért Angliába. Sűrű nyara volt a magyar válogatott kiválóságának, hiszen a magyar válogatottal nagyszerűen szerepeltek az Európa-bajnokságon, valamint egy új taggal is bővült a családja.

-Először beszélünk, mióta visszatértél Bristolba. Hogy érzed magad, milyen eddig a felkészülés?

-Jó érzés visszatérni. A felkészülés mindig nagyon kemény, nagyjából két hét szünetem volt, szóval még mindig fáradtnak érzem magam. Ha túl leszek az első héten, akkor minden rendben lesz. Ettől függetlenül nagyon boldog vagyok, hogy újra együtt lehetek a fiúkkal, élvezem a napfényt és az edzéseket.

-Sűrű nyarad volt a magyar válogatottal, valamint egy új taggal is bővült a család.

-Pontosan, elképesztő nyár volt, ennél többet nem is kívánhattunk volna. Ugyan nem jutottunk ki a csoportból, de valami olyat értünk el, amire az egész nemzet büszke lehet. Egy héttel az Eb előtt megszületett a kisfiam, Vencel. Nagyon izgatottak vagyok, mert egy új fejezet nyílik az életemben. Nagyon várom már, hogy a családom is iderepüljön hozzám, Bristolba.

-Nagyon kemények az edzések, érzed már a hasznát?

-Azt majd a bajnokság ideje alatt fogjuk érezni. Rengeteg izzadunk és káromkodunk az edzések alatt, amikor nagyon keményen hajtunk. Azonban biztos vagyok benne, hogy néhány hét múlva már érezzük majd a kemény munkának a gyümölcsét.

Legfrissebb híreink