Új edző segítette a Honvéd kapusát a parádézásban

Bizonyító erejű a felvétel.

Forrás:

Játékosként a finn Lahtiban a szurkolók legnagyobb kedvence volt, a legjobbnak is megválasztották, az Európa-ligában is bizonyított, míg itthon a REAC játékosaként mutatkozott be az élvonalban Szentpéteri Viktor, aki legutóbb a Dorog játékosa volt.

Legutóbb 2017 nyarától volt az élvonalból akkor kiesett MTK játékosa (2010-ben már volt fél évig az), a kék-fehérek gond nélkül nyerték meg a másodosztályú bajnokságot, Szentpéteri 17 meccsen védett. A fővárosból Mezőkövesdre, majd Dorogra igazolt, innen került Kispestre, de már mint inkább kapusedzőként számítottak rá, előbb az akadémián és az NB III-as csapatnál, majd Pisont István megbízott vezetőedzővé történt kinevezése után az első csapathoz követhette a szakembert.

A jelek szerint Szentpéteri jól megérti magát Tujvel Tomással, az együttes kapusával, aki az MTK elleni Magyar Kupa-elődöntő első meccsén nagyon sokak szerint a mezőny legjobbja volt a 0-0-val zárult mérkőzésen.

Azt, hogy a szakmai együttműködés mellett az emberi kapcsolat is teljesen rendben van a kispestiek új kapusedzője és a kapus között, a találkozó után készült állókép is bizonyítja.

Legfrissebb híreink